Akuutti kanavointi

Haastaviin elämäntilanteisiin apua akuutilla kanavoinnilla

Tosi monella ihmisellä tuntuu olevan tällä hetkellä meneillään tavalla tai toisella haastava tilanne omassa elämässään. Akuutti kanavointi auttaa sinua mm. seuraavanlaisissa tapauksissa.

Jos sinulla on:

  • haasteita perheessä / parisuhteessa tai ei ole sitä suhdetta ollenkaan, vaikka kuinka haluaisi
  • nykyinen työ voi viedä voimat tai se ei muuten vaan innosta / tunnu omalta
  • taloudellisia vaikeuksia, rahat eivät meinaa riittää edes perustarpeisiin.
  • haasteita terveydentilassaan esim. fyysisiä kipuja tai alakuloisuutta
  • huolta asumisesta tai
  • omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta tässä kuluttavassa maailmassa

Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta en niin kuitenkaan tee. Vaan sen sijaan kerron sinulle Akuutista kanavoinnista, jonka päätin lisätä palveluihini. Näin voin auttaa sinua haastavassa tilanteessasi yhdessä Valon auttajien kanssa.

Milloin hyödyt akuutista kanavoinnista

Akuutti kanavointi on oivallinen apu silloin kun tuntuu, että asiat pyörivät samaa rataa omassa päässäsi. Etkä oikein tunnu pääsevän eteenpäin elämässäsi ja se tuntuu hyvin haasteelliselta tai jopa toivottomalta.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kuitenkaan suuria haasteita. Saatat kaivata ohjausta vaikka oman henkisen kasvun tueksi tai jokin muu tilanne tai asia joka mietityttää.

Akuutti kanavointi auttaa sinua näkemään tilanteeseen mahdollisesti johtaneet syyt, sekä saamaan tukea ja ohjausta uusien askeleiden ottamiseen kohti helpompaa tulevaisuutta.

Akuutissa kanavoinnissa saat tukea ja ohjausta enkeleiltä ja muilta Valon auttajilta yhteen valisemaasi asiaan. Kannattaa miettiä mikä on tällä hetkellä se tärkein asia.

Mikäli haluat ohjausta useampaan asiaan kerralla, niin silloin suosittelen enkelikanavointia. Enkelikanavoinnissa saat ohjausta kolmeen eri asiaan tai aihealueeseen.

Tässä vielä linkki muihin palveluihini https://valonjumalatar.fi/palvelut/, joista voit valita juuri sinulle sopivimman.

Haluan antaa sinulle apua ja ohjausta mahdollisimman nopeasti

Toisinaan jokin tilanne kaipaa pikaista suunnan muutosta tai selkeyttä. Sen vuoksi pyrin tekemään nämä kanavoinnit mahdollisimman pian maksun saatuani. Näin sinä vastaavasti saat kaipaamasi ohjauksen pikimmiten. Voit saada oman kanavointisi jo saman vuorokauden aikana, mutta viimeistään seuraavan päivän aikana.

Akuutin kanavoinnin pituus

En määrittele tekemieni kanavointien pituutta. Kirjoitan Akuutissa kanavoinnissa, kuten kaikissa muissakin kanavoinneissani aina kaikki viestit ja ohjaukset mitä sillä hetkellä halutaan kanavoinnin vastaanottajalle tuoda esiin. Näin varmistan sinun saavan kaiken tarvittavan avun ja tiedon omaan tilanteeseesi.

Kategoriat: Kanavointi

0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...