Aloita elämänmuutos näiden viiden asian voimalla. Silloin pääset jo hurjasti eteenpäin. Tässä postauksessa haluankin kertoa sinulle, mitkä ovat ne asiat, jotka auttavat sinua sisäisen ja ulkoisen muutoksen syntymisessä. Kun pystyt muuttamaan sisintäsi, sitä kautta koko elämäsi tulee muuttumaan upeampaan suuntaan.

Nämä kaikki viisi asiaa ovat osa myös minun elämääni. Olen niiden avulla saanut ihania muutoksia aikaan.

1* Positiivinen elämänasenne

Ihan ensimmäiseksi haluan sinun tietävän yhden asian. Vaikka et olisikaan luonnostasi positiivinen, voit tietoisesti alkaa keskittymään positiivisempiin asioihin.

Sinä voit itse vaikuttaa ajatuksiisi ja siihen mihin ne suuntaat. Jos keskityt aina vaan negatiivisiin asioihin, voit takuuvarmasti odottaa saavasi niitä myös jatkossa elämääsi.

Kun sen sijaan tietoisesti käännät ajatuksesi positiivisiin asioihin, huomaat pian kuinka elämääsi alkaa ilmaantumaan lisää uusia positiivisia asioita.

Minun onnekseni olen itse tainnut jo syntyä peruspositiivisen elämänasenteen kanssa. Vaikka elämäni on ollut kuinka vaikeaa tahansa, olen silti jaksanut uskoa sen voivan muuttua paremmaksi.

Luottamus hyvään ja asioiden järjestymiseen on kantanut minua vaikeiden hetkien yli. Olen huomannut mitä enemmän olen pystynyt keskittymään hyviin asioihin, sitä enemmän niitä on tullut luokseni.

Aloita elamanmuutos naiden viiden asian voimalla1
Antamalla anteeksi vapautat itsesi vihan ja katkeruuden kahleista.

2* Anteeksiantaminen

Toiseksi haluan sinun ymmärtävän anteeksiantamisen merkityksen. Anteeksiantaminen niin itselle, kuin muillekin on ensiarvoisen tärkeää. Katkeruuteen ja vihamielisyyteen kiinnijääminen syö vain sinun omaa elämäniloasi. Se tuo myös lisää raskauden tuntua sinun elämääsi. Eikä se loppujen lopuksi johda mihinkään hyvään.

Toivonkin, ettet tuhlaa omaa kallisarvoista elämääsi katkeruuteen. Vaan pystyt antamaan anteeksi. Anteeksiantamalla et kuitenkaan hyväksy kohtaamiasi vääryyksiä. Vaan vapautat itsesi katkeruudesta, vihasta ja muista negatiivisista tunteista, joita asia, ihminen tai tilanne sinussa herättää.

Kun annat anteeksi, sinun itsesi on helpompi jättää taaksesi ne ikävät sanat ja teot, jotka ovat sinua haavoittaneet. Askeleesi kevenevät kummasti, kun sinun ei tarvitse kantaa kaikkea sitä vihaa ja katkeruutta mukanasi.

Oma erityisherkkyyteni on auttanut minua näkemään ja ymmärtämään niitä perimmäisiä syitä, joista ihmisten ikävät sanat ja teot usein kumpuavat. Se on helpottanut minua anteeksiantamisessa.

3* Itsensä hyväksyminen

Kolmanneksi toivon sinun voivan hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet. Milloin viimeksi muistat olleesi täysin tyytyväinen itseesi?

Siitä on voinut kulua hyvinkin kauan aikaa tai ehkä et edes muista sellaista aikaa olevankaan. Se ei haittaa. Pääasia on kuitenkin se, että aloitat tästä eteenpäin katsomaan, sekä kohtelemaan itseäsi uudella, lempeällä ja hyväksyvällä tavalla.

Löydät varmasti paljon asioita itsestäsi, joiden toivoisit olevan toisin ja joita haluaisit muuttaa. Mutta, mitä siitä, jos kasvosi eivät ole täydelliset, jaloissasi on selluliittiä, painoa on vähän liikaa tai liian vähän? Mitä siitä, jos olet luonteeltasi hiljainen, herkkä tai mitä tahansa?

Nämä kaikki ovat sinun ainutlaatuisia piirteitäsi ja ominaisuuksiasi, jotka tekevät sinusta juuri sinut. Siispä ehdotankin sinulle.

”Entäs, jos tänään katsoisit peiliin ja ajattelisit, kuinka ihana ja täydellinen sinä olet.”

Sillä, sinä olet upea ja ainutlaatuinen omana itsenäsi. Sinä olet kaiken hyväksynnän ja arvostuksen arvoinen.

Olen omassa elämässäni huomannut, kuinka hyväksymällä ja arvostamalla itse itseäni, en enää odota niin paljoa muiden hyväksyntää. Minä olen tyytyväinen, kun olen itselleni riittävän hyvä. Tosin usein se on saanut muutkin ihmiset osoittamaan hyväksyntää ja arvostusta minua kohtaan, ihan uudella tavalla.

4* Rakkaus itseäsi kohtaan

Neljänneksi kerron sinulle rakkauden voimasta. Kun voit hyväksyä itsesi, pystyt pikkuhiljaa myös rakastamaan itseäsi enemmän. Sinun ei tarvitse enää hakea ja odottaa saavasi rakkautta ulkopuoleltasi.

Kun rakkautesi itseäsi kohtaan kasvaa, alat samalla arvostamaan itseäsi enemmän. Kiinnität aiempaa enemmän huomiota omaan hyvinvointiisi. Myös lempeytesi itsesi kohtaan lisääntyy. Sinusta tulee itsevarmempi ja vahvempi monella tavalla.

”Aito rakkaus itseesi, auttaa sinua myös tuntemaan todellisen itsesi ja omat sydämesi toiveet.”

Rakkaus onkin se suurin voima, jonka avulla saat kaikista isoimmat muutokset aikaiseksi. Rakkaus eheyttää sinut kaikista haavoistasi. Kun toimit aina rakkaudesta käsin, niin se ohjaa sinut kaiken ihanan ja upean äärelle.

Kun minä itse vihdoin uskalsin alkaa rakastamaan itseäni, aloin löytämään itestäni ihan uutta rohkeutta. Rohkeutta olla minä ja myös näyttää se muille aiempaa enemmän. Minulla ei ollut enää niin usein tarvetta piilotella suojakuoreni takana.

Omat toiveeni ja haaveeni selkeytyivät. Uskalsin vihdoin alkaa ottamaan askelia niitä kohti ja sillä tiellä olen edelleen.

Sinua saattaisi kiinostaa myös postaukseni: Kun en vielä tiennyt olevani erityisherkkä.

5* Kiitollisuus

Viidentenä asiana tässä postauksessa kerron sinulle kiitollisuudesta.

Useimmat muistavat kiittää vasta silloin, kun ovat saaneet jotakin. Se, että osaat olla kiitollinen niistäkin asioista, joita sinulla jo on, auttaa sinua saamaan elämääsi lisää kiitollisuuden tunnetta tuovia asioita.

Aika ajoin onkin hyvä pysähtyä ihan miettimään, mitä kaikkea olet jo saanut tai saavuttanut elämässäsi. Sitä kautta huomaat, kuinka paljosta voit olla kiitollinen.

”Elämää ja siihen kuuluvia asioita ei kannata ikinä pitää itsestäänselvinä!”

Minä olen kokenut hyvänä kiitollisuuspäiväkirjan kirjoittamisen. Joskus siihen ei kuitenkaan tunnu löytyvän aikaa tai se vaan unohtuu. Silloin saatan koiran kanssa lenkillä ollessani käydä mielessäni läpi niitä asioita, joista olen kiitollinen juuri sillä hetkellä Nämä ovat molemmat hyviä tapaja lisätä kiitollisuutta elämään. Olen huomannut, mitä useampaa asiaa kohtaan tunnen kiitollisuutta, sitä enemmän niitä alkaa virtaamaan luokseni.

Aloita elamanmuutos naiden viiden asian voimalla
Avain muutokseen löytyy sinun sisältäsi.

Aloita elämänmuutos näiden viiden asian voimalla

Tiesitkö, että muutokset omassa elämässäsi lähtevät aina sinusta itsestäsi, sinun sisältäsi. Rohkaisenkin sinua sukeltamaan sisimpääsi ja tutustumaan omaan todelliseen olemukseesi. Kaikkien suojakuorien ja pelkojen takaa löydät vahvan, rohkean, upean jumalattaren, joka pystyy mihin vaan.

Avaimen omaan sisäiseen ja ulkoiseen muutokseen saat:

  • muuttamalla oman asenteesi ja ajattelutapasi positiivisemmaksi
  • antamalla itsellesi ja muille anteeksi
  • hyväksymällä itsesi sellaisena kuin olet
  • rakastamalla itseäsi enemmän
  • lisäämällä kiitollisuutta elämääsi

Aloita elämänmuutos näiden viiden asian voimalla. Nämä kaikki yhdessä alkavat muuttamaan ajatusmaailmaasi ja toimintatapojasi, kuin itsestään.

Kun itse rakastat, arvostat ja hyväksyt itsesi, alkavat kaikki muutkin tekemään niin. Kun oma olotilasi pysyy hyvänä ja positiivisena, se vetää automaattisesti kaikkea ihanaa puoleesi. Maailmankaikkeus alkaa tuomaan sinulle lisää ja lisää sellaisia asioita, joista olet ennen vain haaveillut.


0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...