Arkkienkeli Rafaelin kanavoitu viesti tammikuulle 2020

Haluan tänä vuonna kanavoida viestin jokaiselle kuukaudelle joltakin Valonauttajalta. Tammikuun viestin halusi teille antaa Arkkienkeli Rafael. Siispä suoraan asiaan.

Arkkienkeli Rafael kanavointi kultainen verho

Arkkienkeli Rafaelin kanavoitu viesti teille: ”Ihmiskunta on tullut siihen pisteeseen, että jotain suurta on väistämättä tapahduttava. Muutosta syntyy niin yksilötasolla, kuin maailmanlaajuisestikin. Nämä asiat tulevat näkyvämmäksi yhä useammalle teistä.”

”Muutoksia ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä ne tapahtuvat juuri niin, kuin niiden kuuluukin tapahtua. On hienoa huomata, kuinka ihmiskunta alkaa heräämään ja tulemaan yhä tietoisemmaksi tästä uudesta Kultaisesta ajasta.”

Kultainen verho

”Yllenne on ollut laskeutuneena kullan hohtoinen verho. Osa teistä ihmisistä on jo voinut siirtää verhon syrjään ja päässyt kokemaan uuden Kultaisen ajan energioita. Te olette tiennäyttäjiä heille, jotka ovat valmiita seuraamaan esimerkkiänne.”

”Joidenkin yllä tämä verho on vielä hyvin tiiviisti. He eivät vielä ole olleet valmiita muutokseen, joita uusi Kultainen aikakausi vaatii. He elävät vielä menneessä ja raskaissa energioissa.”

”Kaikilla teillä on kuitenkin oma tehtävänne maapallolla. Jokainen toimii juuri niin kuin parhaakseen näkee. Jokaisella on halutessaan mahdollisuus herätä ja havahtua todellisuuteen.”

”Kannustan teitä jokaista luopumaan pelosta ja epävarmuudesta. Sillä on olemassa vain Rakkaus. Rakkaus ohjaa teitä ja avaa ovet todellisuuteen. Todellisuuteen, jollaista on vaikea edes kuvitella.”

(Arkkienkeli Rafael näyttää minulle kuvaa uskomattoman upeasta maisemasta ja mitä ihmeellisimmistä väreistä. Voin tuntea rauhan ja seesteisyyden koko maapallon yllä.)

”Tämä on tulevaisuutenne! Avatkaa sille ensin sydämenne, niin silmännekin alkavat nähdä sen!”

”Maapallolla tapahtuu vielä paljon puhdistusta, jotta uusi Kultainen aikakausi voi tulla näkyvämmäksi ja yhä useampien tietoisuuteen.”

Omaan sisimpään keskittyminen

”Nyt jokaisen teistä on aika alkaa keskittymään omaan sisimpäänne. Kasvattakaa rakkautta itseänne, kaikkia ja kaikkea kohtaan. Tuntekaa se puhdas, pyhä valo, joka on sisimmässänne. Antakaa sen valaista itsenne ja kaiken ympärillänne olevan.”

”Katsokaan kaikkea rakkauden ja valon kautta. Se auttaa teitä muuttamaan ajatuksianne ja käsitystänne maailmasta.”

”Muutos lähtee sisimmästänne. Kun olette valmiita muuttamaan itseänne, avautumaan uusille ajattelutavoille ja luopumaan niistä asioista mitä ette enää tarvitse, silloin verho alkaa kadota ympäriltänne. Alatte nähdä itsenne, toisenne, maailman ja koko maailmankaikkeuden ihan uudessa valossa.”

”Se maailma on luotu teille kaikille, jotka haluatte sille avautua!”

Tämä oli Arkkienkeli Rafaelin kanavoitu viesti tammikuulle 2020. Katsotaan kuka Valonauttaja tuo viestin helmikuulle. Helmikuun kanavoinnin saatte kuun alussa, heti sen valmistuttua.

Oikein ihanaa tammikuuta sinulle! Käännetään Arkkienkeli Rafaelin ohjeiden mukaan katseet sisimpäämme, annetaan rakkauden ja valon täyttää elämämme!


0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...