Elamantehtavani on auttaa unelmien todeksi luomisessa

Oman elämäntehtävän löytäminen

Mietin useita vuosia mikä minun tehtäväni täällä maapallolla oikein on ja mitä ihmettä varten olen tänne ylipäänsä tullut. Nyt olen vihdoin päässyt siitä jyvälle. Minun elämäntehtäväni on auttaa unelmien todeksi luomisessa, sekä antaa käytännön keinoja ja menetelmiä kuinka jokainen tulee löytämään oman, ihanan, ainutlaatuisen itsensä.

Saan hyvän mielen toisten auttamisesta

Toisten auttaminen on kuulunut elämääni aina tavalla tai toisella riippumatta omasta tilanteestani. Saan siitä itse ihan huikean hyvän mielen ja on ihanaa olla avuksi edes jollakin tavalla. Ja avun ei todellakaan tarvitse olla aina jotakin suurta. Voi vaikka kuunnella ystävän murheita tai antaa halauksen ja hymyn sitä tarvitsevalle.

Omat haasteeni ovat lisänneet auttamisen haluani

Oma elämäni on ollut melko haasteellista suurimman osan tästä 41 vuodesta, jotka olen täällä tallustanut. Olen itse ollut tosi huono pyytämään apua, vaikka olisin sitä kyllä monet kerrat todella kaivannut.

Erityisherkyyteni on tuonut lisämaustetta elämääni. Olen aina kokenut olevani jotenkin erilainen kuin useimmat muut lähipiirissäni. Herkkyyttäni ei ole oikein ymmärretty, sen vuoksi oikeanlaisen tuen saaminen on jäänyt vähiin.

Tosin täytyy myöntää, että itsekkin ymmärsin vasta joitakin vuosia sitten oman erityisherkkyyteni. Tämä avasi silmäni enemmän ja palaset alkoivat loksahdella vihdoin paikoilleen.

Minunlaisiani on varmasti tosi paljon ja haluankin olla myös heidän ulottuvillaan. Koen tärkeäksi tarjota apua ja tukea kaikille erityisherkille ja haastavissa elämäntilanteissa oleville. Haluan saada heidät ymmärtämään, että elämä voi muuttua pienillä teoilla paljon paremmaksi. Ja muutos parempaan lähtee aina jokaisesta itsestään.

Minä olen kokenut elämässäni suuria menetyksiä. Olen nykyään kiitollinen jokaisesta uudesta päivästä, johon saan herätä. Elämääni on mahtunut myös hyvin haastavia ihmissuhteita, jotka ovat opettaneet minulle paljon itsestäni, sekä omista ajattelu- ja toimintamalleista.

Hieman työ- ja opiskelutaustaani

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 1997, jonka jälkeen olen tehnyt monenlaista hommaa. Pääasiassa olen kuitenkin työskennellyt lasten ja nuorten parissa. Lapset ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja nautinkin työstäni heidän kanssaan. Erityisherkkänä kuitenkin koulu- ja päiväkotiympäristö vaan kuormittivat minua liikaa.

Useita vuosia mietin alan vaihtoa ja kävin mm. Enkelitulkitsija ja Energiaterapeutti koulutuksen, mutta jatkoin kuitenkin ”tavallista” työtäni. Tein energiahoitoja ja kanavointeja vaan pienimuotoisesti muun työn ohella, koska minulla ei riittänyt uskallus hypätä pois oravanpyörästä.

Kehon viestien laiminlyöminen ja uupumus

Kehoni alkoi oirehtimaan entistä voimakkaammin 2017 syksyllä, mutta edelleenkin sivuutin kehoni viestit ja ajattelin, että kyllä minä jaksan tätä työtä vielä tämän ja tämän aikaa.

Lopulta koin totaalisen uupumuksen 2019 vuoden alussa, se oli ehdottomasti käänteentekevin aika elämässäni. Talvi ja kevät menivät pysähtyneessä olotilassa, koska en yksinkertaisesti jaksanut tehdä mitään ylimääräistä.

Silloin vasta oikeasti ymmärsin, kuinka ensiarvoisen tärkeää on kuunnella itseään ja huolehtia omasta hyvinvoinnistaan, sekä rakastaa ja arvostaa itseään juuri sellaisena kuin on. Myös armollisuus itseäni kohtaan nousi ihan uuteen ulottuvuuteen.

Uusi suunta elämälle

Loppukeväästä / alkukesästä 2019 uupumuksesta toipumiseni alkoi olla jo paremmalla mallilla ja mietin tulevaisuuttani. Minulle oli viimein selvää, etten oman itseni ja terveyteni kannalta voinut jatkaa nykyistä työtäni.

Ajatus oman yrityksen perustamisesta alkoi vahvistua. Olin kyllä haaveillut siitä jo vuosia, mutta minulla ei ollut aiemmin uskoa itseeni ja pelkäsin epäonnistumista niin paljon, etten uskaltanut edes yrittää.

Minua kuitenkin kiehtoi ajatus, että voisin itse määritellä työaikani ja ottaa oman hyvinvointini entistä paremmin huomioon.

Lopulta tein päätöksen, että perustan oman yrityksen ja alan sen avulla toteuttaa omaa unelmaani. Kun elämäntehtäväni on auttaa unelmien todeksi luomisessa, niin haluan sinunkin saavuttavan oman unelmaelämäsi.

Pian päätöksen tehtyäni sain ohjausta enkeleiltä. Minua neuvottiin tekemään Valon Jumalatar energiahoitoja, sekä Valon Jumalatar kanavointeja, jotka kulkevat käsikädessä. Ne vahvistavat ja tukevat toinen toistensa vaikutuksia.

Nämä yhdessä ja myös erikseen auttavat sinua nousemaan haasteidesi yläpuolelle. Valon Jumalatar energiahoito auttaa sinua yhdistymään omaan todelliseen itseesi. Se avaa ja poistaa energiatukoksia ja täyttää sinut hyvin korkeavärähteisellä energialla.

Valon Jumalatar kanavointi sen sijaan auttaa sinua näkemään nykyisen tilanteesi sekä mahdollisesti siihen johtaneet syyt selkeämmin. Saat rakkaudellista tukea ja ohjausta tilanteeseesi. Nämä ymmärrettyäsi voit halutessasi muuttaa elämäsi ihan uudenlaiseksi.

Uusia, ihania kursseja ja valmennuksia vuonna 2020!

Vuonna 2020, joka tulee olemaan huikea muutosten vuosi, minulta ilmestyy erilaisia henkisen kasvun kursseja, valmennuksia ja e-kirja. Jippii, olen ihan super innoissani näistä kaikista, koska voin niiden avulla auttaa ihmisiä entistä enemmän ja paremmin.

Elämäntehtäväni on auttaa unelmien todeksi luomisessa

Minä olen selviytynyt omista haasteistani. Olen löytänyt oman todellisen itseni, sekä saanut uudenlaista rohkeutta toteuttaa itseäni ja elämäntehtävääni. Elämäntehtäväni on auttaa sinuakin löytämään oma todellinen itsesi ja hyväksymään itsesi, sekä antaa sinulle uusia menetelmiä unelmien todeksi luomiseen.

Minä haluan näiden huikeiden energiahoitojen ja kanavointien, sekä tulevien kurssien ja valmennusten avulla auttaa sinuakin nousemaan omassa elämässäsi uudelle tasolle. Tasolle, jossa ymmärrät kuinka rakastettava ja arvokas sinä olet, juuri sellaisena kuin olet. Ja saat varmuutta kulkea kohti omaa unelmaelämääsi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: Aloita elämänmuutos näiden viiden asian voimalla.

Kategoriat: Bloggaaminen

0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...