Maaliskuun kanavoinnin aiheeksi tuli: Kumpaa tietä sinä haluat lähteä kulkemaan? Tämä onkin hyvin tärkeä aihe tänä vuonna 2020. Koska meillä jokaisella on edessään valinnan paikka, mikä on se oma polku, jota pitkin haluaa jatkossakin kulkea.

Niinpä Valon auttajat, joilta tämän tekstin kanavoin kysyvätkin heti: ”Mikä on sinun toiveesi, joka kumpuaa sydämestäsi tällä hetkellä? Onko elämäsi liian kiireistä kuullaksesi mitä sydämelläsi ja sielullasi, joka on koko sinun olemassa olosi perusta, on sinulle kerrottavana?”

Nyt on pysähtymisen aika

Nyt on sinun aikasi pysähtyä kuuntelemaan. Älä anna kiireen enää hukuttaa sinua elämän pyörteeseen, josta et saa minkäänlaista otetta. On sinun aikasi irrottautua tästä valtavasta massasta, joka vyöryy päämäärättömästi eteenpäin tietämättä edes, minne on menossa. Liian moni ihminen kulkee tämän valtavirran mukana, jonka jalkoihin koko elämän syvin tarkoitus sotkeutuu ja katoaa.

Mutta se ei ole sinun reittisi, eikä se ole reitti, jota pitkin kenenkään kannattaa kulkea. Pysähdy rakas ja kuule ne viestit, jotka tulevat sydämestäsi ja sinun sielustasi. Ne ohjaavat sinua sinne, missä sinun on hyvä kulkea omaa polkuasi, omaan tahtiisi.

Kun annat itsellesi luvan hidastaa tahtia ja turhan, jatkuvan metelin ympäriltäsi hiljentyä. Alat huomaamaan ja oikeasti näkemään, mitä ympärilläsi on ja kuka sinä olet.

Mikä on sinun tarkoituksesi?

Sillä se on sinun tarkoituksesi, avautua omalle itsellesi, omalle todellisuudellesi. Se minkä tällä hetkellä näet ympärilläsi, se on vain suurta harhaa, unta, josta on vihdoin aika herätä. Se uni on luotu peittämään silmäsi kaikelta kauneudelta ja rakkaudelta, kaikelta siltä hyvältä, joka kuluu myös sinulle.

Kunpaa tieta sina haluat lahtea kulkemaan(1)
Valitsemalla polun, jonne sydämesi ohjaa sinua kulkemaan, tulet saavuttamaan ihania asioita.

Älä enää kulje sinne, minne toiset sinua ohjaavat. Vaan valitse oma suuntasi sen mukaan, mikä sinusta itsestäsi tuntuu parhaalle vaihtoehdolle. Sinä kyllä tiedät, mitä sinä haluat ja mikä on sinulle hyväksi. Sinä kyllä ymmärrät kuuntelemalla sydäntäsi, mitä reittiä pitkin kulkemalla saavutat ne asiat, joista sinä haaveilet.

Sinä olet tullut tänne toteuttamaan omia unelmiasi ja sitä kautta tuomaan iloa ja onnellisuutta koko maapallolle. Sillä se, mitä sinä tunnet sisälläsi, sitä sinä säteilet myös ympärillesi.

”Sinun valosi on kaunista ja puhdasta, anna sen loistaa kirkkaana ja näkyä tähtiin saakka.”

Toteutuneet unelmasi vain vahvistavat ihanaa valoasi ja saavat sinut sädehtimään kaunista, korkeavärähteistä energiaa kaikkialle ympärillesi. Sinä olet omalta osaltasi nostamassa omalla, korkealla värähtelytasollasi koko maapallon värähtelyä. Sen vuoksi sinun on hyvin tärkeää kulkea omaa polkuasi ja luoda omia unelmiasi todeksi.

Anna siis itsellesi lupa pysähtyä, jotta voit oikeasti nähdä mihin olet menossa. Tarkasta suuntasi, että se on varmasti se, joka johdattaa sinua eteenpäin. Kohti niitä asioita, jotka tuovat iloa, onnellisuutta ja rakkautta.

Kumpaa tietä sinä haluat lähteä kulkemaan?

Kulkemalla valtavirran mukana, vailla omaa tahtoa edesautat raskaita, matalavärähteisiä energioita vahvistumaan. Mutta muista, sinulla on aina oikeus valita mikä on se polku, jota pitkin sinä haluat kulkea. Sinulla on aina oikeus valita kuunteletko sydämestä ja rakkaudesta tulevia pyyntöjä vai jotakin ihan muuta.

Mikä on sinun valintasi? Kumpaa tietä sinä haluat lähteä kulkemaan? Haluatko kulkea varjoisaa, raskasta polkua, vai astutko uudelle valoisalle polulle? Se on yksin sinun päätöksesi ja se tulee luomaan sinun tulevaisuutesi…

Sinua voisi kiinnostaa myös: Uskallatko sinä kulkea omaa sydämesi polkua?

Tästä pääset lukemaan kanavoimani viestit: tammikuulle ja helmikuulle.

Kategoriat: Kanavointi

0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...