Maria Magdalenan valokanavointi kesäkuulle 2020 sisältää myös energialähetyksen, jonka voit halutessasi ottaa vastaan. Maria Magdalena haluaa tuoda oman sanomansa teille kaikille, jotka tuntee omassa sydämessään sen koskettavan juuri sinua. Hän pyytää sinua avaamaan sydämesi ottaaksesi viestin vastaan ja antavan sen vaikuttaa juuri siten kuin sinun korkeimmaksi parhaaksesi on. Vain sinä ja sinun sydämesi tietää mitä olet tällä hetkellä valmis vastaanottamaan.

Maria Magdalena haluaa välittää tämän viestin ohella puhdistavaa, parantavaa rakkauden energiaa, joka hoitaa sinun sydämesi haavoja ja vahvistaa sinua omassa feminiinisyydessäsi. Sinun tarvitsee vain sallia itsesi vastaanottaa tämä ihana rakkaudellinen energia ja antaa sen hoitaa sinua.

Maria Magdalena pyytää, ettet enää piilottele omaa herkkyyttäsi, omaa itseäsi, omaa naiseuden voimaasi, vaan annat itsesi olla sinä. Juuri niin kuin on tarkoitettukin. Sinä olet vahva, voimallinen luojatar omassa feminiinisessä sydänenergiassasi.

Hyväksy ja rakasta itseäsi kaikkine puolinesi

Tässä ajassa ja tässä hetkessä sinua rohkaistaan katsomaan itseäsi ja kaikkia olemuspuoliasi, joita sinusta löytyy. Sinun kauneuttasi, sinun ainutlaatuisuuttasi, sinun voimaasi, sinun valoasi ja sinun varjopuoliasikin. Sillä vain tunnistamalla ja hyväksymällä itsesi kaikkine puolinesi voit edetä omalla polullasi nousten korkeammille olemisen tasoille.

Maria Magdalena ohjaa sinua katsomaan itseäsi ja kaikkia puolia itsessäsi suurella lempeydellä ja rakkaudella. Ne ovat kaikki osa sinua. Ilman jotakin osaa et voisi olla kokonainen, sellainen joka sinun kuuluukin olla.

Voit tästä hetkestä alkaen vapauttaa itsesi ajattelemasta, että jokin asia tai ominaisuus sinussa ei ole sallittua tai hyväksyttyä. Rakas, kaikki on juuri niin kuin pitääkin ja kaikki puolet sinussa ovat hyvin tärkeitä.

Opettele siis hyväksymään ja rakastamaan itseäsi kokonaisuudessaan, ihan jokaista kohtaa ja osaasi, kaikkea sitä mitä olet. Tunne myös syvää kiitollisuutta siitä, miten täydellinen sinä olet vain olemalla oma itsesi. Sinun ei kuulu tai tarvitse olla mitään muuta kuin olet.

Pysähtymällä itsesi äärelle, voit nähdä todellisen itsesi. Aina ei kuitenkaan ole helppoa hyväksyä itseään sellaisena kuin on. Oma egosi saattaa haluta kieltää niin kutsutut ”negatiiviset” puolesi ja nähdä vain ne ”positiiviset” puolesi.

Valo ja varjo tasapainottavat toisiaan

Maria Magdalena haluaa kuitenkin muistuttaa sinua, että kukaan ei voi olla täällä maapallolla ollessaan pelkkää valoa, sillä täällä tarvitaan myös varjoa. Sen vuoksi sinussakin on nämä molemmat, sekä valo, että varjopuoli. Ne tasapainottavat toisiaan ja tekevät toisensa näkyväksi. Hyväksy siis kiitollisuudella ja rakkaudella molemmat puolesi ja kaikki mikä niihin liittyy.

Sillä vain rakastamalla itseäsi ja olemalla kiitollinen siitä millainen olet alkavat todelliset sydämen toiveesi nousta pintaan. Avaudut täyteen loistoosi ja kuljet sujuvammin kohti määränpäätäsi.

Tämä on Maria Magdalenan valokanavointi kesäkuulle 2020 ja tämän vuoden muut löytyy muut valokanavoinnit löydät alla olevien linkkien kautta:


0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...