2019 vuoden kesällä kun vihdoin päätin alkaa yrittäjäksi, minulla ei ollut kovin selkeätä kuvaa siitä, millainen yrittäjä minusta tulee. Kyllä minulla jonkinlainen näkemys oli, mutta tämä kuva on selkeytynyt minulle vasta matkan varrella. Tässä postauksessa kerron sinulle, miten minä päädyin yrittäjänä juuri tähän? Olen kokeillut erilaisia asioita ja etsinyt itselleni parasta tapaa toimia huomioiden erityisherkkyyteni. Sekä tottakai olen huomioinut myös sen mitä ihmiset tällä hetkellä kaipaavat.

Yksi asia, joka ei ole muuttunut

Yksi asia on tosin ollut minulle alusta lähtien hyvin selvää. Minä haluan ehdottomasti auttaa toisia ihmisiä heidän haastavissa elämäntilanteissaan. Tiedän omasta kokemuksesta, kuinka vaikealta ja toivottomalta voi tuntua, kun elämässä on suuria haasteita. Ja usein niitä haasteita tuntuu ilmaantuvan vielä monta yhdellä kertaa tai peräjälkeen. Kun yhdestä tilanteesta on selvinnyt, niin toinen odottaa jo nurkan takana.

Aiemmin yritin aina pärjätä yksin haasteideni kanssa, koska en halunnut vaivata ketään, enkä oikein uskaltanutkaan pyytää apua. Ajattelin, ettei minua halunnut ja voinut kukaan auttaa. Niinpä kärvistelin yksin omien asioideni kanssa.

Miten mina paadyin yrittajana juuri tahan1
Omat haastavat elämäntilanteet ja niistä selviytyminen ovat auttaneet minua löytämään valon ja halun auttaa muita.

Omaa elämää auttaneet asiat

Jossain vaiheessa, kun minulla oli tosi vaikeaa ja mielenkiintoni henkisyyteen sekä henkiseen kasvuun alkoivat herätä. Päätin kokeilla olisiko enkelien viesteistä ja kanavoinneista apua omaan epätoivoiseen tilanteeseeni, joten tilasin itselleni ensimmäisen enkelitulkinnan. Minä todella hämmästyin siitä, kuinka hyvin joku minulle tuntematon ihminen voi auttaa minua välittämällä enkeleiden viestejä.

”Tämä antoi minulle kipinän kouluttautua itsekin enkelitulkitsijaksi, jotta voin omalta osaltani myös auttaa toisia, ketkä sellaista apua kaipaavat.”

Omien energioiden ja yleensäkin maailmakaikkeudessa vallitsevien energioiden ymmärtäminen on avannut minulle ihan uuden maailman. Ymmärsin kuinka tärkeää jokaisen on pitää omista energioistaan huolta. Yksi hyvä ja tehokas keino tähän on käyttää energiahoitoja. Korkeavärähteiset energiat saavat elämän tuntumaan huomattavasti kevyemmältä.

Henkisen kasvun valmennukset ovat avanneet silmäni näkemään asioita laajemmasta perspektiivistä käsin, ne ovat auttaneet minua löytämään myös ratkaisuja omiin haasteisiini. Sekä ymmärtämään oman hyvinvoinnin tärkeyden.

Henkilökohtainen valmennus oli minulle varmasti se ykkösjuttu. Voisin sanoa sen olleen kirsikka kakun päällä. Koska silloin sain todellakin henkilökohtaista tukea ja ohjausta juuri niihin asioihin ja niin paljon, kuin minä juuri sillä hetkellä tarvitsin.

Miten minä päädyin yrittäjänä juuri tähän?

Valon Jumalatar yritykseni toimenkuva on muotoutunut ja vahvistunut minulle pikku hiljaa. Ennen viime syksyä en edes osannut ajatella alkavani kirjoittamaan blogia. Minä, joka en ole ikinä halunnut olla esillä, enkä juurikaan kertoa itsestäni.

Mutta niin ne asiat ja tilanteet vaan muuttuvat. Kun oivalsin kuinka paljon ja kuinka montaa ihmistä voin auttaa. Kertomalla omista kokemuksistani, erityisherkkyydestäni, henkisestä kasvustani ja uupumisestani.

Sekä niistä haastavista elämäntilanteista selviytymisistä, jotka ovat opettaneet minulle itsestäni valtavasti. Niistä asioista, jotka ovat auttaneet minua itseäni pääsemään tähän kohtaan, jossa juuri tällä hetkellä olen.

Kuinka olen saanut muutettua omia ajatus- ja toimintamalleja itselleni haitallisista, siihen suuntaan, että tällä hetkellä ne tukevat tosi paljon paremmin omaa hyvinvointiani.

Oma olotilani on muuttunut, tuntuu kuin olisin uudesti syntynyt. Ja näin se varmasti onkin, koska olen luonut itselleni uudet ajatus- ja toimintamallit koskien ajatuksia itsestäni ja siitä mihin pystyn.

Bloggaamisen hyödyt

Bloggaamisessa alkuun päästyäni olen ollut tästä tosi innoissani. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että ennen ensimmäistä postauksen julkaisua minua jännitti ihan valtavan paljon. Silloin meinasi vanhat ajatukset puskea esiin, siitä, että mitähän muut ajattelevat, kun minä tällaista kirjoitan ja haluaako kukaan edes lukea mitään mitä minulla on sanottavaa.

En kuitenkaan antanut näiden haitallisten ajatusten päästä valloilleen, vaan tein sen mikä minusta itsestäni tuntui oikealta ja mitä minä omassa sydämessäni haluan tehdä. Haluan kulkea omaa sydämeni polkua nyt ja tulevaisuudessa.

Bloggaaminen on ollut tavallaan terapeuttistakin, koska siinä voi purkaa omia sisimpiä tuntemuksiaan, nostaa ne näkyväksi ja päästää niistä sen jälkeen irti.

Miten minä päädyin yrittäjänä juuri tähän? Koska minä olen kiitollinen, jos edes yksikin ihminen saa iloa tai hyötyä minun kirjoituksistani tai tarjoamistani palveluista ja oppaista omalla polullaan.

Miten mina paadyin yrittajana juuri tahan (2)
Aina on olemassa joku, joka voi auttaa. Sinä päätät itse tartutko auttavaan käteen.

Palvelut laajentuvat ja monipuolistuvat

Haluan laajentaa palvelujani, jotta voin jatkossa tarjota vieläkin enemmän ja moninaisempaan tukea, sekä ohjausta. Yksi suunnitteilla olevista palveluistani on henkilökohtainen valmennus

Olen itse saanut henkilökohtaisesta valmennuksesta valtavasti apua ja se on yksi parhaista sekä voimallisemmista keinoista auttaa ihmisiä. Siinä käydään hyvin tarkkaan läpi ne haasteet, joita tällä hetkellä on ja miten niistä päästään eteenpäin. Ohjeet ja tehtävät tulevat olemaan henkilökohtaisia, juuri jokaiselle vallitsevaan tilanteeseen sopivia. Näin haasteet saadaan ratkaistua ja elämän suuntaa muutettua huikealla tavalla.

Minä rakastan onnellisia loppuja ja olen valmis tekemään kaikkeni, jotta sinäkin voit sen saavuttaa!

Tästä pääset tutustumaan tämän hetkisiin palveluihini ja tuotteisiini.


0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...