Sinäkin varmasti haluat toteuttaa unelmasi pelkän haaveilun sijaan. Tässä postauksessa kerronkin sinulle tärkeimpiä unelmien luomiseen vaikuttavia asioita. Unelmien toteutumisessa on tärkeää, että sinä itse uskot sen olevan mahdollista. On olemassa myös monia muita asioita, jotka vaikuttavat suuresti onnistumiseesi. Nämä asiat auttavat sinua saavuttamaan unelmasi helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Unelma lähtee ajatuksesta

Jokaisen unelma on ollut aluksi vain ajatus. Ajatus, joka on ehkä herättänyt innostusta ja saanut sinussa aikaan hyviä tuntemuksia. Jossakin sisimmässäsi olet tuntenut, että se on juuri sitä mitä haluat.

Usein ajatukset unelmasta palaavat mieleesi ja kiinnittävät huomiosi. Silloin sinun on hyvä aika tarttua siihen. Jopa ne kaikista suurimmat unelmat ovat olleet ensin vain pieniä ajatuksia. Siitä ne ovat pikku hiljaa kasvaneet ja muotoutuneet yhä selkeämmäksi kuvaksi omasta unelmasta.

Mistä sinä haaveilet?

Sinun tehtäväsi onkin selvittää ihan aluksi itsellesi, mistä sinä haaveilet. Mikä on se sinun ajatus unelmastasi, jonka haluat oikeasti toteuttaa?

Varmista, että unelma, josta haaveilet on lähtöisin sinun omasta sydämesi toiveesta. Eikä jostakin ulkopuoleltasi tulevista ihanteista tai esimerkiksi vanhempien tai puolison toiveista. Jos unelmasi kumpuavat jonkun toisen haaveista, nämä eivät herätä sinussa itsessäsi niin suurta iloa ja innostusta, kuin omat unelmasi.

Kun unelma on sinusta itsestäsi lähtöisin, se saa sinussa aikaan ihania, positiivisia tuntemuksia. Silloin myös maailmankaikkeus haluaa tukea sinua saavuttamaan omat unelmastasi ja sydämesi toiveet.

Näe unelmasi jo toteutuneena

Kun olet löytänyt ja tunnistanut oman unelmasi, sinun seuraava tehtäväsi on nähdä mielessäsi tämä unelma jo toteutuneena.

Näe unelmasi aina kristallin kirkkaana, jokaisena hetkenä, jolloin sitä ajattelet. Äläkä enää epäröi, vaan luota, että saavutat unelmasi.

Muista, että lähes kaikki unelmat on mahdollista toteuttaa! Vain taivas, jos sekään on rajana omille unelmillesi. Kun sinä itse pystyt uskomaan, näkemään mielessäsi ja varsinkin tuntemaan unelmasi jo toteutuneen, näin tulee myös tapahtumaan.

Nama asiat auttavat sinua saavuttamaan unelmasi
Näkemällä unelmasi jo toteutuneena, sinä tulet myös luomaan sen todeksi.

Negatiivisten uskomusten purkaminen

Jos jokin jo kauan aikaa haaveilemasi asia ei tunnu millään toteutuvan, niin on hyvä alkaa miettimään liittyykö asiaan negatiiviasi uskomuksia.

Käy läpi niitä ajatuksia ja tuntemuksia, joita sinulle nousee mieleesi ajatellessasi unelmaasi. Huomaatko mieleesi tulevan negatiivisia ajatuksia? Valtaako epäusko sinut? Tuntuuko sinusta, että et kuitenkaan saavuta unelmaasi tai että se ei ole sinulle mahdollista? Ajatteletko, ettet ole ansainnut unelmaasi?

Mieti mistä nämä uskomukset kumpuavat ja ovatko ne edes sinun omia uskomuksiasi. Ja mieti ovatko ne mielestäsi totta.

Uskomusten työstäminen ja purkaminen voi viedä aikaa. Mutta työ jonka teet, päästääksesi irti negatiivisesta uskomuksesta on todellakin vaivan arvoista. Se tulee vapauttamaan sinut ja pystyt sen myötä entistä helpommin saavuttamaan unelmasi. Silloin uskomuksesi eivät ole enää esteenä minkään unelmasi toteutumiselle.

Kulje askel kerrallaan kohti unelmiasi

Kun haaveilet jostakin, saatat kuumeisesti miettiä miten unelmasi voi oikein toteutua. Mutta sinun ei tarvitse kuitenkaan etukäteen tietää miten unelmasi toteutuu.

Sinun kuuluu vain luottaa siihen, että maailmankaikkeus löytää kyllä keinon sen toteuttamiseen. Sinun tehtäväsi on myös kuunnella sydämesi ohjausta ja ottaa niitä toiminnan askeleita, jotka vievät sinua kohti unelmaasi.

Varsinkin isompien unelmien kohdalla asiat etenevät vaiheittain. Kun olet ottanut ensimmäisen askeleesi kohti unelmaasi, niin sinulle avautuu seuraava askel. Ja jälleen uuden askeleen otettuasi näet seuraavan askeleesi.

Näin sinä kuljet askel askeleelta kohti unelmaasi ja maailmankaikkeus hoitaa loput. Taaksepäin katsoessasi huomaat, kuinka uskomattomalla tavalla asiat ovat järjestetty ja järjestyneet, jotta sinä voit saavuttaa unelmasi.

Unelmien salliminen

Kun alat jo lähestyä unelmaasi, sinulla on vielä viimeinen ja ehkä se tärkein tehtävä. Sinun tulee sallia itsesi vastaanottaa unelmasi.

Muuten kaikki se työ ja aika, jonka olet käyttänyt unelmasi saavuttamiseen valuu hukkaan. Jos et usko olevasi unelmasi arvoinen, etkä pysty vastaanottamaan sitä kiitollisena ja iloisena, niin unelman saavuttamien jää tosi pienestä kiinni.

Kun osaat arvostaa ja rakastaa itseäsi, niin sinun on paljon helpompi sallia itsellesi se kaikki hyvä ja kaikki ne unelmat, joista olet haaveillut, koska koet olevasi kaikkien niiden arvoinen.

Nämä asiat auttavat sinua saavuttamaan unelmasi

Kun itse uskot vahvasti omiin unelmiisi, niin silloin muiden uskomisella ei ole mitään merkitystä.

Ole tarkkana, että haaveet ja unelmasi ovat sinun omiasi, ei kenenkään muun.

Näe ja tunne unelmasi kristallin kirkkaana mielessäsi kuin ne olisivat jo totta.

Pura negatiiviset uskomukset unelmiesi tieltä, jotta ne eivät enää ole esteenä niiden toteutumiselle.

Ole rohkea ja uskalla ottaa toiminnan askelia kohti unelmiasi, vaikka et etukäteen näkisikään kaikkia askeleita. Luota siihen, että ne kyllä paljastuvat sinulle juuri oikeaan aikaan.

Ja ennen kaikkea rakasta ja arvosta itseäsi niin paljon, että sallit itsesi vastaanottaa unelmasi…

Nämä asiat auttavat sinua saavuttamaan unelmasi.

Tästä pääset lukemaan mitkä asiat voivat olla esteenä unelmien saavuttamiselle.


2 kommenttia

Pikkis & #183;12.3.2020 19:22

Miten saa riittävästi potkua unelmaan, kun se on vuosikaudet lytätty ja tuhottu muiden toimesta? Jos ei itse jaksa enää uskoa, saatikka luottaa että voi saavuttaa jotain joskus.

    Anne & #183;13.3.2020 11:08

    Kiitos kysymyksestäsi. Ymmärrän hyvin tilanteesi omasta kokemuksestani. Se ei todellakaan ole helpoin tie kulkea, jos ei saa tukea keneltäkään. Luota kuitenkin siihen, että tulet vielä saavuttamaan unelmasi. Sinulla on sisälläsi voima sen toteuttamiseen, jos sitä oikeasti haluat. Käännä toisten lyttääminen ja tuhoamisen halu omaksi voimaksesi, näytä heille kaikille, ettei sinua enää nujerreta. Eikä heidän mielipiteensä estä sinua millään tavalla saavuttamasta omaa unelmaasi!

    Kirjoitin aiheeseen liittyvän blogipostauksen https://valonjumalatar.fi/uskallatko-sina-kulkea-omaa-sydamesi-polkua/ jos haluat lukaista.

    Voit laittaa minulle myös sähköpostia anne@valonjumalatar.fi, jos kaipaat tukea ja kannustusta oman unelmasi saavuttamiseen <3

    Valoterveisin, Anne

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...

%d bloggaajaa tykkää tästä: