Olet saattanut kuulla puhuttavan sydäntietoisuudesta. Oletko sinä jo avautunut omalle sydäntietoisuudellesi? Tiedätkö mitä se tarkoittaa ja mitä se juuri sinulle merkitsee?

Sana sydäntietoisuus tulee sydämestä ja tietoisuudesta. Sydän on kaiken olemassaolon keskus, se hallitsee näkyviä ja näkymättömiä osia sinussa itsessäsi. Se antaa kaikelle olemassaolon, sillä ilman toimivaa sydäntä sinä et olisi juuri siinä missä sinä tällä hetkellä olet.

No entäpä se tietoisuus sitten? Vain ja ainoastaan sinun sydämessäsi sijaitsee se tietoisuus ja tieto kaikista niistä asioista, joita sinun kuuluukin tietää. Siitä tietoisuudesta käsin löydät vastaukset kaikkiin kysymyksiin, joihin ikinä haluat vastauksen saada.

Sydämesi viisaus

Sinun sydämesi on paljon viisaampi, kuin osaat kuvitellakaan. Kun opettelet elämään sydämen viisaudesta eli sydäntietoisuudesta käsin, voit elää jatkuvassa rauhan ja varmuuden tunteessa. Silloin tiedät tasan tarkkaan kaiken sen mitä sinun tarvitsee tietää. Teet ”viisaita” valintoja, koska sydämesi ohjaa sinua aina sinulle parhaimpaan vaihtoehtoon juuri siinä hetkessä, missä kulloinkin satut olemaan.

Tiedät automaattisesti milloin on aika ottaa toiminnan askeleita ja milloin on parempi odottaa.

Sinulla on sisäinen varmuus, jota ulkopuoliset asiat eivät horjuta, tietää ja toimia juuri niin kuin kuuluukin. Näin pelko epäonnistumisesta kaikkoaa ja jäljelle jää ilo ja tieto onnistumisen mahdollisuudesta.

Oletko sina jo avautunut omalle sydantietoisuudellesi
Luota aina ja kaikissa tilanteissa sydämesi ohjaukseen.

Ole hän, joka sinun kuuluukin olla

Eläessäsi sydäntietoisuudesta käsin, voit vihdoin olla se joka sinun kuuluukin olla ja voit alkaa toteuttamaan niitä asioita, joita sinä syvällä sisimmässäsi olet toivonut.

Tulet päivä päivältä tietoisemmaksi oman itsesi voimasta ja mahdollisuuksista, joita et voinut aiemmin edes kuvitella olevan olemassakaan.

Sukeltaessasi yhä syvemmälle omaan sydäntietoisuuteesi alat samalla käymään läpi omia uskomuksia, haitallisia ajatus- ja toimintamalleja, sekä päästämään niistä yksi kerrallaan irti. Käyt asioita ja itseäsi kerros kerrokselta läpi, kunnes lopulta kaiken turhan kuoren ja negatiivisen painolastin alta paljastuu todellinen sinä. Sinun sisimpäsi, joka on jo pitkään odottanut pääsyä päivänvaloon. Sinä, joka et enää tunne ylimääräisiä rajoituksia, vaan näet itsesi rajattomana, upeana luomuksena.

Silloin koko maailma avautuu sinulle, voit tehdä ja saavuttaa mitä uskomattomampia asioita.

Kiitollisuuden voima

Oletko sinä jo avautunut omalle sydäntietoisuudellesi? Yksi hyvin tärkeä asia sydäntietoisuudelle avautumisessa on kiitollisuus. Kiitollisuus kaikkea kohtaan, myös niitä ikävältä tuntuvia asioita ja tilanteita kohtaan, joita sinullekin on varmasti matkan varrella eteen tullut.

Tunne kiitollisuutta kaikesta siitä mitä olet jo saanut, sekä siitä mitä sinulla on tällä hetkellä ja myös niistä asioista, joita tulet saamaan. Mitä vahvempaa kiitollisuuden tunnetta pystyt tuntemaan tällä hetkellä, sitä enemmän tulet saamaan lisää kiitollisuuden aiheita elämääsi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: