Tällä hetkellä saatavilla olevia palvelut löytyvät alta. Henkilökohtaista valmennusta, kaukohoitoja ja kirjallisia kanavointeja voit tilata sähköpostitse anne@valonjumalatar.fi tai suoraan verkkokaupasta, jonne pääset tästä.

Nyt on saatavilla myös ensimmäinen henkisen kasvun oppaani: Valmiina kulkemaan kohti todellista sisäistä muutosta… Opas on tiivis paketti, jonka voi käydä läpi omassa tahdissa. Materiaalista löytyy erillinen teksti ja tehtäväosio. Ne auttavat sinua päivittämään omia ajatus- ja toimintamallejasi, sekä sitä kautta tukemaan paremmin omaa hyvinvointiasi.

Valon Jumalatar kaukohoito:

Tiesitkö, että puhdistamalla kehosta vanhoja, raskaita energioita ja nostamalla värähtelytasoasi voi tapahtua suuria muutoksia. Ja nimenomaan positiivisia muutoksia? Valon Jumalatar kaukohoito on juuri sitä varten.

Se syvä puhdistaa ja nostaa värähtelytasoasi kohottaen sinua kohti omaa Jumalatar voimaasi. Se on se voima, jonka avulla sinä voit luoda unelmistasi totta. Sen sijaan, että vain haaveilisit niistä päivästä ja vuodesta toiseen. Valon Jumalatar kaukohoito myös tasapainottaa feminiini- ja maskuliinienergioitasi, sekä yhdistää sinut entistä vahvemmin omaan sydämeesi.

Kun energiasi virtaavat vapaasti ja esteet kaikkoavat, olo on keveä ja samalla hyvin vahva.

Kaukohoidon voit ottaa vastaan haluamassasi rauhallisessa paikassa sovittuna ajankohtana.

Saat sähköpostiisi erilliset ohjeet kaukohoidon vastaanottamiseen tilauksen tehtyäsi ja hoidon jälkeen kuvauksen hoidon kulusta, sekä mahdolliset Valonauttajien viestit, joita hoidon yhteydessä voi tulla.

Valon Jumalatar kaukohoito 1 h 89 €

Intuitiivinen kaukohoito:

Onko sinulla stressiä? Tuntuuko olo väsyneeltä, eikä energiaa meinaa riittää? Kaipaatko rentoutusta tai lievitystä kehon kipuihin? Kaipaako kehosi puhdistusta vanhoista, raskaista energioistaa?

Jos koet tarvitsevasi jotakin edellä mainitsemaani tai vaikka kehon energiatason nostamista, niin intuitiivinen kaukohoito on siihen erittäin hyvä apu.

Kohdistan kaukohoitona tekemäni intuitiivisen, 30 minuutin täsmähoidon juuri siihen asiaan tai kohtaan, johon sinä energiahoitoa tällä hetkellä tarvitset.

Kaukohoidon voit ottaa vastaan oman kodin rauhassa tai haluamassasi paikassa, sovittuna ajankohtana.

Kun olet intuitiivisen kaukohoidon maksanut, niin kerro minulle sähköpostilla anne@valonjumalatar.fi, mihin energiahoitoa haluat ja sovitaan samalla kaukohoidon ajankohta.

Annan sinulle vielä erilliset ohjeet kaukohoidon vastaanottamiseen ja hoidon jälkeen saat viestin, kuinka hoito on sujunut.

Intuitiivinen kaukohoito 30 min 40 €

valon jumalatar palvelukuva

Valon Jumalatar kanavointi:

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on samaa harmaata arkea? Seuraavatko haasteet ja epäonnistumiset toisiaan? Kaipaatko elämääsi ihan jotakin muuta, kuin mitä se on tarjonnut sinulle tähän saakka? Valon Jumalatar kanavointi voi muuttaa elämäsi suuntaa ihan huikealla tavalla.

Oletko valmis astumaan omaan voimaasi, omaan Jumalattaruuteesi, jolloin voit olla juuri se kuka oikeasti olet? Uskallatko kulkea omaa sydämesi polkua, jonka olet ajatellut olevan vain haavetta?

Valon Jumalatar kanavointi auttaa sinua suuntaamaan katseen kohti valoisaa, unelmien täyteistä tulevaisuutta. Korkeimman Rakkauden ja Valon auttajien viestit ohjaavat sinua omalla Jumalatar polullasi.

Kanavoinnin avulla saat opastusta askeliin, jotka tukevat sinua matkallasi upeaan, ihanaan elämään. Voit pyytää myös ohjausta juuri niihin asioihin, joihin kaipaat selkeyttä.

Valon auttajien ihanat viestit auttavat sinua avautumaan näkemään juuri ne asiat, jotka kaipaavat huomiotasi. Näin sinun on helpompi edetä toivomaasi suuntaan omassa elämässäsi ja polku kohti unelmiasi on valoisampi.

Valon Jumalatar kanavointi valmistuu viikon sisällä tilauksestasi, jolloin lähetän sen suoraan sähköpostiisi.

Valon Jumalatar kanavointi 77 €

Enkelikanavointi:

Mietitkö elämäsi suuntaa ja et ole ihan varma mihin päin lähteä kulkemaan? Kaipaatko varmistusta jollekin asialle, joka on ollut mielessäsi jo jonkin aikaa? Onko sinulla pieniä tai isompiakin haasteita, jollakin elämäsi osa-alueella, joihin kaipaisit tukea ja ohjausta? Enkelikanavointi voi olla juuri se, mikä auttaa sinua tässä hetkessä.

Enkelien rakkaudelliset viestit auttavat sinua löytämään oikean suunnan elämääsi. Ne auttavat sinua saamaan varmistusta asiaan, jota olet miettinyt. Ne auttavat sinua löytämään helpomman tien kulkea haasteidesi läpi. Ne auttavat sinua näkemään valoa ja toivoa pimeimpinäkin hetkinäsi.

Oletko sinä valmis vastaanottamaan enkelien ihanat, lempeät viestit ja kuuntelemaan rakkaudellista ohjausta joka kuljettaa sinua juuri sinne minne pitääkin?

Enkelikanavoinnissa saa valita kolme eria asiaa tai aihetta, joihin juuri tällä hetkellä kaipaat ohjausta.

Enkelikanavointi on vaihdellut pituudeltaan ovat 3 – 8 sivun välillä, enkeleiltä saamieni kanavoitujen viestien mukaan. Jokainen saa juuri sen verran ohjausta, kun on valmis vastaanottamaan ja kaiken sen mitä hänen kuuluukin tietää tässä hetkessä.

Lupaan lähettää sinulle Enkelikanavoinnin kirjallisena sähköpostiisi viimeistään viikon sisällä tilauksestasi.

Enkelikanavointi 55 €

Akuutti kanavointi:

Akuutti kanavointi on tarkoitettu pikaista ohjausta tarvitsevaan tilanteeseen. Jos sinulla on huolia ja murheita, jotka valtaavat ajatuksesi, etkä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Eteenpäin pääseminen saattaa tuntua vaikealta ja toivottomalta.

Sinulla voi olla haasteita:

  • parisuhteessa
  • työssä
  • ystävyyssuhteissa
  • perheessä
  • omassa terveydentilassa
  • taloudellisessa tilanteessa
  • tai missä vaan

Kaikissa näissä tilanteissa voit pyytää enkeleiden lempeää ja rakkaudellista ohjausta, sekä selkeyttä siihen, kuinka sinä voit toimia, jotta haastava tilanne alkaa helpottamaan.

Akuutti kanavointi antaa sinulle ohjausta yhteen tällä hetkellä tärkeimpään asiaan.

Akuutin kanavoinnin saat sähköpostiisi kahden vuorokauden kuluessa tilauksestasi.

Akuutti kanavointi 22 €

Henkilökohtainen valmennus

Lempeää ja kannustavaa henkilökohtaista ohjausta, sekä tukea haastavaan elämäntilanteeseesi.

Yhteydenpito tapahtuu 2 x viikossa sähköpostitse ja tarvittaessa WhatsAppin kautta. Tämä valmennus sopii erityisesti sellaiselle henkilölle, jonka on helpompi asioida juurikin sähköpostin tai viestien kautta, kuin kasvotusten tai puhelimessa puhuen.

Alkukartoituksen jälkeen autan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseesi ja pääsemään elämässäsi eteenpäin. Räätälöin kaikki ohjeet ja tehtävät sinulle sinun henkilökohtaiseen tilanteeseesi sopiviksi. Käytän niissä apuna oman elämän myötä saatua laajaa tietotaitoa, koulutusten kautta oppimiani asioita, erinomaista ongelmanratkaisukykyä, intuitioita ja valonauttajien ohjausta.

Opetan myös sinulle niitä menetelmiä, jotka auttavat sinua jatkossa selviytymään eteen tulevista haasteista tai jopa välttämään ne.

Näytti tilanne tällä hetkellä kuinka synkältä tahansa, niin muista: AINA on näkyvissä valoa! Etsitään se valo yhdessä!

Minä olen valmis ojentamaan sinulle auttavan käteni… Oletko sinä valmis tarttumaan siihen?

Henkilökohtaiseen valmennukseen pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa oma aikasi mahdollisimman pian!

Henkilökohtainen valmennus etenee kahden viikon jaksoissa, juuri niin kauan kuin itse koet tarpeelliseksi.

Henkilökohtaista valmennusta on tarjolla rajoitettu määrä, jotta minulla on oikeasti aikaa jokaiselle valmennettavalleni.

Voit ilmoittautua valmennukseen laittamalla minulle sähköpostia anne@valonjumalatar.fi.

Ensimmäinen jakso on hinnaltaan 140€ ja seuraavat 120€.

Tästä pääset suoraan kauppaan ostamaan oman valmennuksesi. Tai lukemaan lisää henkilökohtaisesta valmennuksesta.