Nyt on jälleen uuden kuukausi kanavoinnin aika. Rakkauden ja kauneuden Jumalatar Afroditen viesti helmikuulle.

Ihan ensimmäiseksi Afrodite pyytää sinua ottamaan vastaan tämän ihanan, rakkaudellisen energian. Jonka avulla vanhat haavasi paranevat. Afrodite ympäröi sinut rakkaudellisella energiallaan. Tämä lempeän voimakas, feminiininen energia ottaa sinut syleilyynsä. Puhdistaen sinut kaikesta raskaudesta ja harmaudesta. Sen myötä eheydyt jälleen ehjäksi kokonaisuudeksi. Vahvistut omassa voimassasi. Syvä rauha ja levollisuus valtaavat sinut. Kiire lakkaa ja elämäsi alkaa soljua ihanasti eteenpäin.

”Sinä olet rakas, sinä olet tärkeä!”

Anna rakkauden täyttää jokainen solusi auraasi myöten. Näe kuinka upea sinä olet, omassa kauneudessasi. Hehku lempeyttä ja rakkautta kaikkialle ympärillesi. Mikä onkaan sen ihanampaa, kuin antaa ja saada rakkautta. Tuntea rakkauden parantava voima, sen lempeys ja samalla kertaa suuri intohimo. Rakkaus täyttää sinut, siirtäen syrjään tyhjyyden, sekä merkityksettömyyden tunteet, jotka eivät ole todellisia. Vain rakkaus on todellista.

Sinä olet rakas, sinä olet tärkeä. Sinä olet rakastettava ja kaunis juuri sellaisena, kuin olet. Anna itsellesi lupa avautua sille suurelle rakkaudelle, joka on jo sinussa. Päästä se vapaaksi syvältä sydämestäsi ja nosta kaikkien näkyviin.

On hyvin tärkeää sinun itsesi nähdä ja tuntea se. Enää sinun ei tarvitse piilotella sitä millään tavalla. Vaan nyt on se aika, jolloin sinun rakkauttasi erityisesti tarvitaan.

Rakkaus on sinun sydämessäsi

Rakkaus lähtee sinusta itsestäsi, sinun sydämestäsi. Rakkauden energia on puhdasta ja pyyteetöntä, se on voimallisin energia koko maailmankaikkeudessa. Pyydän sinua tuntemaan rakkauden ja nauttimaan rakkaudesta. Rakkaus on sinua varten.

Rakkauden ja kauneuden jumalatar Afrodite (1)
Rakastamalla itseäsi ja toisia pyyteettömästi, luot kaikkea ihanaa elämääsi.

Sinun tehtäväsi on rakastaa itseäsi ja yhdistyä rakkaudella myös toisiin. Näin rakkaus vaan vahvistuu ja laajenee.

Rakkauden avulla voit olla luomassa uutta aikakautta. Suurta rakkaudellista aikaa, jolloin viha, kärsimys, sodat, kaikki kauna ja katkeruus väistyvät rakkauden tieltä.

Rakkauden ja kauneuden Jumalatar Afrodite haluaa kertoa sinulle tässä helmikuun viestissä vielä rakkauden voimasta

Rakkauden voima on niin valtava, että yhden ihmisen on sitä mahdotonta edes täysin ymmärtää. Se miten olet kokenut rakkauden tähän saakka ja millaisen käsityksen olet siitä saanut. Se tulee muuttumaan ja tulet paremmin ymmärtämään, mitä rakkaus todellisuudessa on.

Rakkaus on jotakin paljon suurempaa ja mahtavampaa, etteivät käytössä olevat sanat riitä sitä kuvailemaan. Aina kaikille ja kaikelle ei olekaan välttämätöntä löytää sanoja. Rakkaudessakin tärkeämpää on itse tunne, ei niinkään ne sanat.

”Rakkaus on pyhää, rakkaus on pyyteetöntä <3”

Rakkaus on pyhää ja pyyteetöntä. Sellaista rakkautta koko ihmiskunta kaipaa tällä hetkellä. Pyydän sinua olemaan yksi heistä, jotka välittävät rakkautta ympärilleen.

Rakkaus ei ole vain kahden välistä, vaan se koskettaa kaikkia. Sinulla ei ole enää tarvetta rajoittaa omaa rakkauttasi. Rakasta vapaasti kaikkia ja kaikkea. Rakkaus on kantava, parantava voima, jolla voi puhdistaa ja uudistaa mitä vain.

Yhdisty omaan ja maailmankaikkeuden rakkauteen, pysy rakkaudessa, mitä ikinä teetkään. Se voimaannnuttaa ja tekee ihmeitä. Myös sinä olet ihme, sillä sinä olet Rakkaus!

Kiitän sinua rakkaudella, Afrodite <3

Tässä oli rakkauden ja kauneuden Jumalatar Afroditen viesti helmikuulle.

Arkkienkeli Rafaelin viestin tammikuulle pääset lukemaan tästä. Maaliskuun kanavointi löytyy klikkaamalla tätä linkkiä.


0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...