Sisäiset muutoksen tuulet ohjaavat sinua uuteen suuntaan elämässäsi. Mitkä ovat ne asiat, joita sinun elämässäsi nyt nostetaan pintaan? Oletko sinä valmis käymään ne asiat läpi, tekemään tarvittavia muutoksia ja päästämään joistakin asioista tarpeen vaatiessa irti? Mikä ohjaa sinun ajatuksiasi ja toimintaasi tällä hetkellä?

Negatiivisten tunteiden nouseminen pintaan

Sinä saatat kokea tässä ajassa paljon epävarmuutta, pelkoa ja muita negatiivisia tunteita syystä tai toisesta. Saatat kokea välillä myös olevasi irti kaikesta, yksin ja yksinäinen. Selittämätön suru, ikävä ja monet muut tunteet voivat hiipivät huomaamatta mieleesi. Näillä kaikilla ikävillä tunteilla on merkityksensä.

Negatiivisia tunteita nostetaan vahvasti esiin, jotta jokainen voi omalta osaltaan kohdata ja käsitellä ne, sekä sen myötä vapauttaa itsensä niistä.

Sinä saatatkin tuntea tarvetta puhdistautua ja päästää irti kaikista niistä ikävistä ja musertavista kokemuksista, joita olet tässä elämässä (ehkä edellisissäkin) kokenut.

Se on hyvin luonnollista ja nyt onkin loistava hetki päästää niistä kokemuksista ja tunteista lopullisesti irti. Se ei välttämättä ole kovin helppoa, koska pelot, epävarmuus ja muut ikävät tunteet voivat kummuta kaukaa menneisyydestä ja syvältä sisältäsi. Ne voivat olla sellaisia asioita ja tunteita, joita et vielä aiemmin ollut valmis kohtaamaan.

Kun tunnet olevasi valmis muutokseen ja käymään nämä ikävät asiat ja tunteet läpi, sekä kohtaamaan ne ja päästämään niistä vihdoin irti, niin tee se. Se voi olla raskasta, mutta takuu varmasti kaiken vaivan arvosta ja nyt tuntuu monellakin olevan paras hetki siihen. Muista kuitenkin, että sinä itse tiedät, milloin sinä olet valmis tähän prosessiin.

Käymällä läpi tämän prosessin vapautat itsesi niistä asioista, jotka ovat estäneet sinua kulkemasta eteenpäin ja saavuttamasta niitä asioita, joista haaveilet. Kun olet vapaa pystyt yhdistymään entistä vahvemmin ja kokonaisvaltaisemmin rakkauteen, omaan sydäntietoisuuteen.

Mielen vai sydämen ohjaus

Tunnistatko ohjaako sinua ja toimintaasi tällä hetkellä oma mielesi vai sydämesi?

Jos olet tällä hetkellä vielä mielesi ohjauksessa kiinnität selkeästi enemmän huomiotasi kaikkiin niihin ikäviin asioihin, joita ympärilläsi tapahtuu. Mielesi saattaa huomaamattakin jäädä kiinni negatiivisiin asioihin ja tapahtumiin, joita näet ja kuulet. Kun huomaat pelkääväsi ja stressaavasi asioita, silloin tiedät että sinun mielesi on ottanut vallan. Se ei kuitenkaan ole tarkoitus…

Pelko syntyy sinun omassa mielessäsi, sinun omista ajatuksistasi ja ne ovat vain ajatuksia. Muista kuitenkin, ettet sinä ole koskaan yhtä kuin sinun ajatuksesi. Sinun on hyvä tarkkailla itseäsi ja tiedostaa, jos mielesi ohjailee sinua. Silloin sinä voit muuttaa sen ja siirtyä yhä enemmän ja enemmän sydämen ohjaukseen.

Sillä nimenomaan tässä hetkessä on erittäin tärkeää pysyä rakkaudessa ja valossa, sekä vahvistaa niitä tunteita itsessä ja koko maapallolla.

Laskeutuessasi entistä vahvemmin sydäntietoisuuteen, omaan sydämen ohjaukseen saavutat rauhan ja rakkauden, huomaten, ettei ole mitään pelättävää.

Sydämessä vallitsee AINA rauha ja rakkaus… Kun pysyt omassa sydäntietoisuudessasi, koet rauhaa ja rakkautta ja voit rentoutua. Rentoutuneena stressitasosi laskevat ja oma immuunipuolustuksesi vahvistuu. Mikä taas edesauttaa sinua pysymään terveenä ja kaikin puolin hyvinvoivana.

Se, että vahvistat yhteyttäsi omaan sydämeesi ja opettelet kulkemaan nimenomaan oman sydämesi ohjauksessa on varmasti yksi tärkeimmistä asioista tässä hetkessä.

Sisaiset muutoksen tuulet ohjaavat sinua uuteen(1)
Yhdistymällä omaan sydäntietoisuuteen sisäinen rauhasi vahvistuu ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy.

Missä kulkee raja

Omien rajojen asettamista nostetaan nyt kovasti pintaan ja uskon, että monen on aika alkaa vieläkin selkeämmin vetämään rajoja ja sanomaan EI, silloin kun oikeasti kokee sen tarpeelliseksi. Asiat on kuitenkin hyvä punnita aina rakkauden kautta, ei enää pelkän mielen tai tunteiden kautta.

Rajoja ja niiden asettamista tarvitaan tässä hetkessä tuomaan selkeyttä ja turvallisuuden tunnetta. Jokaisen on hyvä miettiä millaisen tulevaisuuden haluaa ja pysyä vahvasti omassa kannassaan.

Monia selkeästi myös opetetaan olemaan järkähtämättömästi oma itsensä, joka rakkaudella ja lempeydellä pitää omaa, sekä ”heikompien” puolta. Nyt on erityisen tärkeää pitää kiinni oikeudenmukaisuudesta, jotta jokainen kokee olevansa samanarvoinen toisten kanssa.

Yhdisty omaan sydämeesi

Olotila on voinut monellakin tuntua viime aikoina jotenkin tosi ristiriitaiselta, sillä nyt selkeästi käydään asioita syvemmillä tasoilla läpi. Ja jokaisen on aika päättää mistä haluaa luopua ja mitkä ovat uudet tavat ajatella, toimia ja käsitellä asioita.

Yhdistymällä entistä vahvemmin omaan sydämeen ja kuuntelemalla sen ohjausta pääset parhaiten kulkemaan sitä reittiä pitkin sinne, minne oletkaan matkalla.

Päästä irti kaikesta epävarmuudesta ja pelosta, jotka ovat estäneet sinua tekemästä niitä asioita, joita sinun kuuluu tässä ajassa tehdä.

Ole vahva omassa voimassasi, ole rohkea ja tee sitä mitä sinun kuuluukin tehdä. Nyt on aika tarttua omaan sydämesi tehtävään, sillä sen kutsu on voimakkaampi kuin koskaan ennen.

Sisäiset muutoksen tuulet ohjaavat sinua uuteen

Kuuletko sinäkin jo oman sydämesi kutsun, mitä se pyytää sinua tekemään? Ole rohkeasti se valo, joka sinä olet ja tartu toimeen. Nyt on myös sinun aikasi. Sinua tarvitaan nyt!

Vapauta sinäkin itsesi niistä asioista, jotka sinua vielä kahlitsevat. Älä anna minkään jarruttaa ja estää sydämesi suunnitelmaa, sillä se on sinun polkusi. Se on sinun tiesi siihen runsauteen ja rakkauteen, jotka kuuluvat meille kaikille. Ole vapaa ja avaudu omaan tehtävääsi.

Kulje omaa matkaasi päivä kerrallaan, kuunnellen sydämesi ohjausta. Päästä irti huolista ja murheista, kaikki asiat tulevat järjestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Sisäiset muutoksen tuulet ohjaavat sinua uuteen. Se riittää, että tiedät mitä sinun tänään tulee tehdä toteuttaaksesi sydämesi pyyntöjä. Huomenna on sitten ihan uusi päivä ja uudet ohjeet.

Elä tässä hetkessä, jolloin sinullakin todennäköisesti on asiat hyvin. Vapauta itsesi turhasta stressistä ja paineesta. Riittää, kun olet oma, aito itsesi ja teet parhaasi. Sinun ei tarvitse tai edes kuulu olla mitään muuta. Sillä sinä olet sinä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Uskallatko sinä kulkea omaa sydämesi polkua?