Mitä sinulle tulee mieleen sanasta tahdonvoima? Voitko kuvitella sen olevan yksi suurista voimista maailmassa? Toukokuun valokanavointi tahdonvoimasta…

Osa maailmankaikkeutta

Saatat tuntea olevasi vain pieni osa jotakin valtavan suurta, vaikka se kaikki suuruus on sinussa itsessäsi. Sinä et ole mikään erillinen osanen jostakin, vaan sinä olet ja tulet aina olemaan yhtä sen kaiken kanssa mikä on ulkopuolellasi ja samalla sisälläsi. Sinä olet maailmankaikkeus.

Sinussa asuu se todellisuus, joka on yhtä totta kuin mikä tahansa minkä näet fyysisillä silmilläsi. Se kutsuu sinua toteuttamaan itseäsi ja sitä tehtävää, jonka olet valinnut tulla tekemään tässä elämässäsi tässä hetkessä.

Sinun voimasi, tahdonvoima

Sinun voimasi on yhtä suurta kuin koko valtameren voima, anna sen voimistua entisestään ja ohjaa sitä niihin asioihin, jotka koet sydämessäsi tärkeiksi. Vain sinä itse olet oman voimasi todellinen este, ei kukaan muu. Älä siis enää kahlitse itseäsi millään tavalla, vaan päästä itsesi ja oma voimasi vapaaksi.

Sinä olet siunattu valtavalla tahdonvoimalla, jonka avulla voit tehdä mitä ikinä haluat. Tahdonvoima on sinun sisälläsi ja se vain odottaa käyttöönottamistasi.

Tahdonvoima on se voima, jonka avulla pääset perille sinne, minne olet matkalla. Mikä on sinun määränpääsi, mitä kohti kuljet ja kurkotat. Tahdon voima sisältää kaksi asiaa: sinun oman tahtosi ja sinun oman voimasi. Nämä yhdessä auttavat sinua saavuttamaan unelmasi.

Toukokuun valo kanavointi tahdonvoimasta1
Sinulla on sisälläsi yhtä suuri voima, kuin valtamerellä…

Toisen puuttuessa matkasi ei edisty. Sillä jos et tiedä mitä tahdot, kuljet pelkän voiman avulla päämäärättömästi eteenpäin. Jos tiedät mitä tahdot, mutta sinulta puuttuu voima, niin silloinkaan et pääse eteenpäin. Koska sinulla ei ole voimaa kulkea tarvittavaa matkaa, ottaa tarvittavia askeleita tai tehdä niitä asioita, joita sinun kuuluu tehdä, jotta pääsisit eteenpäin.

Siispä vain tahto ja voima yhdessä eli tahdonvoima auttaa sinua saavuttamaan ne asiat, jotka sinä haluatkin saavuttaa.

Vahvista omaa tahtoasi ja usko aina, että tahtosi tulee toteutumaan, koska sinulla on selkeä kuva siitä mitä tahdot. Vapauta myös voimasi, joka kuljettaa sinut kevyesti kohti sitä mitä tahdot. Mitä enemmän uskallat ottaa omaa voimaasi käyttöön, sitä nopeammin tahtosi toteutuu.

Pyyntö, halu vai tahto

On eri asia pyytää ja haluta jotakin, kuin oikeasti tahtoa. Tahto on paljon voimakkaampi ja siinä on enemmän määrätietoisuutta ja tunnetta mukana, kuin pyynnössä tai jonkin asian haluamisessa. Tahtominen osoittaa sen, että sinä olet tosissasi ja silloin maailmankaikkeus kuuntelee sinua, sekä toteuttaa tahtosi.

Mietitään vaikka kukkakimppua, jossa on kauniita kukkia. Ennen kuin kukat on katkaistu, ne ovat saaneet voimansa juurien kautta maasta ja jokainen kaunis kukka on tahtonut kurkottaa kohti valoa. Sen jälkeen kun kukan varsi on katkaistu, niin kukka alkaa menettämään omaa voimaansa.

Vähän aikaa se jaksaa vielä kukoistaa, mutta pian kuitenkin koittaa hetki, jolloin voimat hiipuvat ja kukan matka kohti valoa lakkaa. Kaunis kukka on menettänyt oman voimansa, jolloin se ei enää pääse eteenpäin.

Ihan samoin jos sinä et ole yhteydessä omaan voimaasi, sinun matkasi pysähtyy. Jäät junnaamaan paikoilleen, eikä mitään edistystä tapahdu, vaikka kuinka tietäisit mitä tahdot. Sinä tarvitset omaa voimaasi ihan niin kuin kukkakin.

Jos kukka ei näe auringonvaloa ja on vain pimeydessä, se ei tiedä mihin päin lähteä kasvamaan ja kurkottamaan. Todennäköisesti se ei silloin kasva ollenkaan.

Samoin käy sinulle, jos sinulla ei ole selkeää suuntaa elämässäsi, etkä tiedä mitä oikeasti tahdot. Silloin sinun on vaikeaa kulkea eteenpäin ja jämähdät helposti paikoillesi.

Tiedä mitä tahdot ja ota oma voima käyttöösi

Onkin hyvin tärkeää kuunnella omaa sydäntäsi ja oikeasti kuulla mitä sinun sydämesi tahtoo. On myös hyvin tärkeää ottaa oma sisäinen voima käyttöösi. Vasta silloin, kun tiedät selkeästi mitä tahdot ja otat oman voimasi käyttöön alkaa todellinen matka kohti tahtomaasi päämäärää.

Muista vain nämä kaksi äärimmäisen tärkeää asiaa: tahto + voima, joista tulee yhdessä tahdonvoima. Se voima, joka kuljettaa sinua sinne minne sinä itse tahdot.

Tässä oli toukokuun valokanavointi tahdonvoimasta, huhtikuun kanavointiin pääset tästä.