Enkelikanavointi

55,00 

Lempeää ja rakkaudellista tukea sekä ohjausta enkeleiltä, juuri silloin kun sitä tarvitset. Voit valita kolme eria asiaa tai aihetta, joihin kaipaat ohjausta.

Kuvaus

Mietitkö elämäsi suuntaa ja et ole ihan varma mihin päin lähteä kulkemaan? Kaipaatko varmistusta jollekin asialle, joka on ollut mielessäsi jo jonkin aikaa? Onko sinulla pieniä tai isompiakin haasteita, jollakin elämäsi osa-alueella, joihin kaipaisit tukea ja ohjausta? Enkelikanavointi voi olla juuri se, mikä auttaa sinua tässä hetkessä.

Enkelien rakkaudelliset viestit auttavat sinua löytämään oikean suunnan elämääsi. Ne auttavat sinua saamaan varmistusta asiaan, jota olet miettinyt. Ne auttavat sinua löytämään helpomman tien kulkea haasteidesi läpi. Ne auttavat sinua näkemään valoa ja toivoa pimeimpinäkin hetkinäsi.

Oletko sinä valmis vastaanottamaan enkelien ihanat, lempeät viestit ja kuuntelemaan rakkaudellista ohjausta joka kuljettaa sinua juuri sinne minne pitääkin?

Enkelikanavointi on vaihdellut pituudeltaan ovat 3 – 8 sivun välillä, enkeleiltä saamieni kanavoitujen viestien mukaan. Jokainen saa juuri sen verran ohjausta, kun on valmis vastaanottamaan ja kaiken sen mitä hänen kuuluukin tietää tässä hetkessä.

Lupaan lähettää sinulle Enkelikanavoinnin kirjallisena sähköpostiisi viimeistään viikon sisällä tilauksestasi.

Huomioitavaa:

Kun olet ostanut enkelikanavoinnin, niin lähetä minulle sähköpostilla anne@valonjumalatar.fi ne kolme asiaa tai aihetta, johon haluat ohjausta pyytää. Niin pääsen aloittamaan kanavoinnin teon mahdollisimman pian.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkelikanavointi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *