Valmiina kulkemaan kohti todellista, sisäistä muutosta….

14,90 

Työkirjan sisältävä opas, joka auttaa sinua löytämään rakkaudellisen, hyväksyvän suhtautumisen itseäsi kohtaan. Sekä saavuttamaan pysyviä, positiivisia muutoksia ajatus- ja toimintamalleihisi, jotta ne tukevat entistä paremmin sinun omaa hyvinvointiasi.

Hinta sisältää alv:n.

Kuvaus

Valmiina kulkemaan kohti todellista, sisäistä muutosta….

Ovatko ajatuksesi ja puheesi itsestäsi pääasiassa negatiivisia? Näetkö itsessäsi ensimmäisenä, kaikki ne huonot puolet, joita ajattelet sinussa olevan? Kiinnitätkö myös herkästi huomiota niihin asioihin itsessäsi, joiden toivoisit olevan toisin? Ja lopuksi vielä se tärkein kysymys: Oletko sinä valmiina kulkemaan kohti todellista, sisäistä muutosta?

Saatat tässä kohtaa ajatella, ettei se ole mahdollista sinulle, vaikka sitä toivotkin…

Minä haluan kuitenkin kertoa sinulle ihana, upea ihminen, että se on sinulle todellakin mahdollista! Minä haluan auttaa sinua löytämään itsestäsi sen kaiken kauneuden, vahvuuden ja rohkeuden, joka sinun sisälläsi on. Ostamalla oman oppaasi sinä ymmärrät, kuinka tämä kaikki tapahtuu. Saat lisäksi käytännön keinoja, joiden avulla tulet varmasti onnistumaan.

Oppaan avulla opit näkemään kuinka ihana ja ainutlaatuinen sinä olet, juuri sellaisena kuin olet. Opas auttaa sinua olemaan itsellesi armollisempi ja hyväksyvämpi. Opas ohjaa sinua myös löytämään rakkauden ja arvostuksen itseäsi kohtaan.

Mitä uskot tarvittavan, että kaikista edellä mainitsemistani asioista tulee totta?

Siihen tarvitaan vain halu tehdä muutos ja muutama minuutti päivässä aikaa itsellesi. Oletko sinä valmis panostamaan itseesi ja omaan hyvinvointiisi sen verran? Arvostatko ja rakastatko itseäsi sen verran, että suot itsellesi nämä muutamat minuutit omaa aikaa, jotta voit luoda pohjan ihan uudenlaisille ajatus- ja toimintamalleille? Sellaisille jotka tukevat sinua kaikissa muissakin asioissa, joihon haluat muutosta. Sinä tulet saamaan aikaan suuria, positiivisia muutoksia pienillä, helposti toteutettavilla menetelmillä.

Olen tehnyt tämän oppaan sinun avuksesi. Helpottaakseni sinun matkaasi kohti omaa todellista, sisäistä muutostasi. Koska muutos lähtee aina sinusta itsestäsi, sinun sisältäsi. Minä annan sinulle käyttöösi ne menetelmät, joiden avulla voit sinäkin voit muuttaa, sekä päivittää omat ajatus- ja toimintamallisi.

Oma muutos tarinani

Minä olin aiemmin hyvin epävarma oikeastaan vähän kaiken suhteen, varsinkin itseni. Käytin paljon aikaa siihen, kun mietin mitä muut ihmiset minusta ajattelevat. En uskonut itseeni ja sen vuoksi minun oli vaikea lähteä tekemään mitään uutta, koska pelkäsin epäonnistuvani.

Ajatukset itsestäni olivat hyvin negatiivisia ja puhuin lähes aina erittäin ikävästi ja vähätellen itsestäni sekä osaamisestani. Annoin toisten kohdella minua hyvinkin rumasti, koska uskoin ansaitsevani sen kaiken. Pidin itseäni surkeana ja täydellisenä epäonnistujana. Annoin kaikessa periksi ja muut saivat ohjailla elämääni.

Voisin jatkaa tätä listaa vielä hyvinkin pitkään. Mutta uskon, että sait kiinni siitä, millainen minä olen ollut aiemmin.

Muutoksen tuulet puhaltavat

Lopulta kyllästyin tähän surkeaan tilanteeseeni ja toisten kynnysmattona olemiseen. Halusin muutosta elämääni ja tunsin vihdoin olevani siihen valmis. Niinpä ryhdyin etsimään tietoa ja opiskelemaan niitä asioita, joilla saisin elämäni muutettua.

Aluksi yritin muuttaa ulkoisia tekijöitä, mutta pian huomasin, ettei se tuonut aikaan niitä kaipaamiani muutoksia. Lopulta ymmärsin, että vain muuttamalla omia ajatus- ja toimintamalleja, sekä omalla sisäisellä työskentelyllä voin saada aikaan sellaisia muutoksia, joita oikeasti haluan. Ja siten niistä muutoksista tulee myös pysyviä.

Niinpä aloin muuttamaan omaa käsitystä ja näkemystä itsestäni. Ja voin sanoa, että muutos aiempaan on hurja. Näen itseni tänä päivänä ihan uudessa valossa. Uskallan olla enemmän oma itseni, kuin koskaan aiemmin. Olen oppinut hyväksymään ja rakastamaan itseäni tällaisena kuin olen.

Minulla on rohkeutta tehdä ja toteuttaa niitä asioita, joita oikeasti haluan. Haastavat tilanteet eivät saa minua heti lannistumaan. Osaan arvostaa itseäni ja tekemisiäni. Teen selkeästi enemmän sellaisia asioita, jotka tukevat hyvinvointiani ja joiden tekemisestä nautin.

Mm. nämä muutokset syntyivät vain ja ainoastaan päivittämällä omia ajatus- ja toimintamallejani. Olen tehnyt sen näiden samojen menetelmien avulla, jotka haluan sinunkin oppivan ja ymmärtävän. Joten tiedän omasta kokemuksestani sen olevan täysin mahdollista myös sinulle.

Tuntuuko sinusta, että olet jo pitkään kaivannut muutosta ja koet olevasi valmis päästämään irti vanhoista, negatiivisista ajatus- ja toimintamalleista? Sellaisista, jotka pitävät sinua kiinni niissä ajatuksissa ja toiminnoissa, joita nimenomaan et halua…

Silloin tämä opas on juuri sinua varten! Kun tunnet olevasi muutoksen tarpeessa ja valmis muutokseen, niin silloin on paras aika tarttua toimeen. Tämän tiiviin oppaan ja siihen kuuluvan työkirjan avulla autan sinua sukeltamaan syvemmälle itseesi. Autan sinua päivittämään vanhat, negatiiviset ajatus- ja toimintamallit uusiin, paremmin sinun omaa hyvinvointiasi tukeviin.

Ostamalla Valmiina kulkemaan kohti todellista, sisäistä muutosta… oppaan itsellesi:
  • saat digitaalisessa pdf-muodossa olevan, 28 sivuisen, heti ladattavan oppaan
  • saat oppaan sisältämän työkirjan, jonka yksinkertaiset tehtävät ja menetelmät auttavat sinua muuttamaan ajatus- ja toimintamallejasi
  • löydät rakkauden ja arvostuksen tunteet itseäsi kohtaan
  • opit hyväksymään itsesi sellaisena, kuin olet
  • saat rakennettua vakaan pohjan mille tahansa muullekin muutokselle, jonka haluat elämässäsi toteuttaa
  • saat uudistuneet, pysyvät ajattelu- ja toimintamallit, jotka tukevat omaa hyvinvointiasi sekä positiivisia tunteita itseäsi kohtaan

 

Muuta huomioitavaa:
  • Voit ladata oppaan: Valmiina kulkemaan kohti todellista, sisäistä muutosta…., kun olet ostanut tuotteen.
  • Mikäli lataus ei ensimmäisellä kerralla jostain syystä toimi, niin voit ladata tuotteen vielä toisen kerran.
  • Opas työkirjoineen on ainoastaan sinun omaan käyttöösi, kaikki kopiointi ja jakaminen toisille osapuolille on kielletty.

 

Tästä pääset blogiini lukemaan aiheesta lisää:

Uskallatko sinä kulkea omaa sydämesi polkua?

Valmiina päivittämään omat ajatus- ja toimintamallit?

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmiina kulkemaan kohti todellista, sisäistä muutosta….”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *