Valon Jumalatar kanavointi

77,00 

Korkeimman Rakkauden ja Valon auttajien viestit ohjaavat sinua löytämään oman Jumalattaruutesi ja luomaan unelmista todellisuutta.

Kuvaus

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on samaa harmaata arkea? Seuraavatko haasteet ja epäonnistumiset toisiaan? Kaipaatko elämääsi ihan jotakin muuta, kuin mitä se on tarjonnut sinulle tähän saakka? Valon Jumalatar kanavointi voi muuttaa elämäsi suuntaa ihan huikealla tavalla.

Oletko valmis astumaan omaan voimaasi, omaan Jumalattaruuteesi, jolloin voit olla juuri se kuka oikeasti olet? Uskallatko kulkea omaa sydämesi polkua, jonka olet ajatellut olevan vain haavetta?

Valon Jumalatar kanavointi auttaa sinua suuntaamaan katseen kohti valoisaa, unelmien täyteistä tulevaisuutta. Korkeimman Rakkauden ja Valon auttajien viestit ohjaavat sinua omalla Jumalatar polullasi.

Kanavoinnin avulla saat opastusta askeliin, jotka tukevat sinua matkallasi upeaan, ihanaan elämään. Voit pyytää myös ohjausta juuri niihin asioihin, joihin kaipaat selkeyttä.

Valon auttajien ihanat viestit auttavat sinua avautumaan näkemään juuri ne asiat, jotka kaipaavat huomiotasi. Näin sinun on helpompi edetä toivomaasi suuntaan omassa elämässäsi ja polku kohti unelmiasi on valoisampi.

Valon Jumalatar kanavointi valmistuu viikon sisällä tilauksestasi, jolloin lähetän sen suoraan sähköpostiisi.

HUOM! Kun olet ostanut Valon Jumalatar kanavoinnin, niin kerro minulle sähköpostilla anne@valonjumalatar.fi ne asiat, jotka sinulla ovat erityisesti tällä hetkellä mielessäsi tai ne haasteet, jotka tuntuvat olevan unelmien elämäsi esteenä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valon Jumalatar kanavointi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *