Valon Jumalatar kaukohoito

89,00 

Voimallinen tunnin pituinen energiahoito, joka nostaa värähtelytasosi. Se auttaa sinua yhdistymään vahvemmin itseesi ja omaan voimaasi. Puhdistaa raskaita energioita, jotka pitävät sinua kiinni menneessä. Tasapainottaa feminiinistä ja maskuliinista energiaa tuoden siten balanssia myös elämän eri osa-alueille.

Kuvaus

Tiesitkö, että puhdistamalla kehosta vanhoja, raskaita energioita ja nostamalla värähtelytasoasi voi tapahtua suuria muutoksia. Ja nimenomaan positiivisia muutoksia? Valon Jumalatar kaukohoito on juuri sitä varten.

Se syvä puhdistaa ja nostaa värähtelytasoasi kohottaen sinua kohti omaa Jumalatar voimaasi. Se on se voima, jonka avulla sinä voit luoda unelmistasi totta. Sen sijaan, että vain haaveilisit niistä päivästä ja vuodesta toiseen. Valon Jumalatar kaukohoito myös tasapainottaa feminiini- ja maskuliinienergioitasi, sekä yhdistää sinut entistä vahvemmin omaan sydämeesi.

Energiasi virtaavat vapaasti ja esteet kaikkoavat, olo on keveä ja samalla hyvin vahva. Silloin enää vain taivas, jos sekään on rajana unelmillesi

Kaukohoidon voit ottaa vastaan haluamassasi paikassa sovittuna ajankohtana.

HUOM! Tilauksen maksettuasi kerro minulle sähköpostilla, jos sinulle tulee mieleen mihin asiohin haluat energiahoitoa kohdistettavan. Sovitaan samalla aika hoidon vastaanottamiseen. Annan myös erilliset ohjeet kaukohoidon vastaanootamiseen. Kaukohoidon jälkeen lähetän sinulle kuvauksen hoidon kulusta, sekä mahdolliset viestit Valon auttajilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valon Jumalatar kaukohoito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *