Kun maailma ulkopuolellasi näyttää olevan pienessä tai suuremmassa kaaoksessa, sinun tärkein tehtäväsi on löytää rauha ja tasapaino omasta sisimmästäsi. Sinä voit itse päättää valitsetko valon ja rakkauden pelon sijaan?

Lähtemällä mukaan kaaokseen, tilanteen kauhisteluun ja vallitsevaan pelkoenergiaan, luot vain lisää kaaosta, pelkoa ja kauhistelun aiheita. Silloin nämä negatiiviset asiat saavat lisää voimaa ja vahvistuvat entisestään.

Se mihin keskityt lisääntyy

Muista aina, että se mihin kiinnität huomiosi ja mille annat omaa energiaasi tulee lisääntymään myös sinun omassa elämässäsi.

Kun pystyt keskittymään vallitsevaan hetkeen saatat huomata, että juuri nyt asiat ovat pääasiassa kuitenkin hyvin. Ja jos sinä tiedostat jotain sellaista, joka ei ole niin hyvin kuin toivoisit sen olevan. Tai että jokin voisi olla vieläkin paremmin, niin sinulla on itselläsi voima muuttaa se. Muutoksen voi tehdä ainostaan tässä hetkessä.

Sinä voit itse valita haluatko lisätä pelkoa ja huolia vai haluatko mieluummin lisätä rakkautta, rauhaa ja valoa omaan elämääsi ja koko maailmaan.

Valitse siis viisaasti ja tiedostaen ne asiat, joihin sinä haluat keskittää oman huomiosi ja energiasi. Sinulla on vapaus valita mitä sinä itse haluat. Kukaan toinen ei voi päättää sinun puolestasi.

Vain ottamalla vastuun omista ajatuksistasi, tunteistasi ja koko elämästäsi voit muuttaa asioita

En voi liikaa painottaa kuinka suuri merkitys on sillä, mitä sinä itse tunnet sisimmässäsi ja miten sinä reagoit ulkoisiin olosuhteisiin.

Ottamalla vastuun omista ajatuksistasi, omista tunteistasi ja koko elämästäsi sinä voit tehdä valtavasti hyviä asioita. Vain siten sinä pystyt vaikuttamaan asioihin, jotka tukevat sinun omaa hyvinvointiasi ja sitä kautta koko maapallon hyvinvointia.

Jokaisen yksittäisen ihmisen ajatuksilla, sanoilla, tunteilla ja teoilla on merkitystä. Niin myös sinun, sillä sinä olet yksi tärkeä osa maailmankaikkeutta.

Maapallo tarvitsee nyt niitä ihmisiä jotka pystyvät tuomaan lisää valoa ja rakkautta maailmaan. Ihmisiä, jotka pysyvät omassa voimassaan ulkopuolella vallitsevasta tilanteesta huolimatta.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla välinpitämätön. On hyvä noudattaa annettuja ohjeita ja tehdä itse parhaansa kaikissa asioissa.

Valitsetko valon ja rakkauden pelon sijaan?

Minä olen valintani tehnyt ja se on ehdottomasti rakkaus, rauha ja valo. Rakkaus on koko maailmankaikkeuden suurin voima ja sen avulla asiat voidaan muuttaa.

Sinun on hyvä tiedostaa, että kaikenlainen pelko ja murehtiminen asiaa kohtaan, vaan pahentaa tilannetta entisestään, eikä siitä ei ole lopulta mitään hyötyä.

Sinun ajatuksillasi ja tunteillasi on todella suuri merkitys sinun omaan elämääsi ja koko kollektiiviseen yhteisöön.

On siis tärkeää, että mahdollisimman moni havahtuu ja tekee omalta osaltaan työtä tilanteen muuttamiseksi. Tämä työ on ensisijaisesti jokaisen henkilön omaa sisäistä työskentelyä.

Keskittymistä omaan sydämeen, omaan sielun viisauteen. Oman sisäisen rauhan löytämistä, oman valon ja värähtelyn pitämistä korkealla, oman rakkauden vahvistamista.

Silloin turha pelko väistyy ja oma sisäinen rauha vahvistuu. Kun olet ensin tasapainossa itsesi kanssa, niin sen jälkeen sinä voit olla suuremmaksi avuksi myös toisille.

Ole rauhassa, rakkaudessa ja valossa, huolehdi omasta ja läheistesi hyvinvoinnista.

Vietä aikaa luonnossa, sillä luonnolla on mahtava eheyttävä voima. Ota omaa aikaa, jolloin vain olet, tekemättä mitään.

Sulje media ja ole vaihteeksi hiljaisuudessa. Kuuntele, mitä sinun kehollasi ja sydämelläsi on sanottavaa. Usein niiden todelliset viestit hukkuvat kaiken muun kiireen ja hälinän alle, mutta nyt sinun kannattaa ehdottomasti pysähtyä kuuntelemään itseäsi.

Älä enää anna minkään ulkopuolisen seikan horjuttaa sisäistä olemustasi, sisäistä viisauttasi, sitä joka sinä todellisuudessa olet.

Sinussa on voimaa ja viisautta ratkaista kaikki tilanteet parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka ne kuinka näyttäisivät mahdottomilta tai toivottomilta.

Sinä voit aina itse päättää, mitä haluat elämässäsi vahvistaa, mihin haluat keskittää huomiosi ja energiasi. Valinta on yksin sinulla.

Valitsetko valon ja rakkauden pelon sijaan1
Olemalla läsnä tässä hetkessä voit helpommin kiinnittää huomiosi niihin asioihin, jotka ovat hyvin elämäsässäsi juuri nyt. Näet myös ne kauniit ja ihanat asiat, joita sinun ympärilläsi on.

Vain tällä hetkellä on merkitystä

Jokainen tekee omat valintansa ja luo sitä kautta oman tulevaisuutensa, oman elämänsä. Kaikki valinnat tehdään juuri tässä hetkessä, joten vain tällä hetkellä on merkitystä. Ei menneisyydellä tai tulevaisuudella, vaan ja ainoastaan tämä hetki on todellisuutta.

Valitse siis viisaasti omaa sydäntäsi ja toiveitasi kuunnellen. Valitse rakkaus, valo ja rauha, jos se sinusta tuntuu oikealta… Vain sinä itse tiedät mitä sinä haluat valita.

Tukea ja ohjausta tähän hetkeen

Jos sinun on vaikeaa löytää sisäinen rauha omien huolien keskellä tai kaipaat tukea ja ohjausta omaan tilanteeseesi.

Niin minä haluan auttaa sinua akuutin kanavoinnin avulla. Akuutissa kanavoinnissa välitän sinulle enkelien viestit yhteen mielessäsi olevaan huoleen / asiaan liittyen.

Akuutti kanavointi on tarkoitettu nimenomaan tilanteeseen, johon kaipaat ohjausta tai varmistusta. Jos sinun itsesi on vaikea löytää/nähdä ratkaisua tai et oikein tiedä miten sinun pitäisi toimia ja mihin suuntaan lähteä. Sinua saattaa huolestuttaa miten selviät tilanteesta tai jotakin muuta…

Enkelien rakkaudelliset viestit ohjaavat ja rohkaisevat sinua näissä tilanteissa. Lähetän sinulle akuutin kanavoinnin kirjallisena sähköpostiisi n. 2 vrk:n kuluessa tilauksestasi, jotta saat kaipaamaasi ohjausta mahdollisimman pian.

Akuutin kanavoinnin voit tilata itsellesi tämän linkin kautta.

Voit ottaa minuun yhteyttä myös sähköpostitse anne@valonjumalatar.fi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Kategoriat: Henkinen kasvu

0 kommenttia

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää...