Valokanavointi heinäkuulle, muutoksen aika on antanut odotuttaa itseään, mutta nyt on oikea aika. Aina asiat eivät tapahdu suunnitellulla tavalla ja siinä aikataulussa, kuin ajattelet. Onkin hyvä opetella heittäytymään elämänvirtaan ja luopua turhasta kontrollista erilaisten asioiden suhteen.

Enkelit haluavat muistuttaa sinua, että asiat tapahtuvat aina oikeaan aikaan. Älä anna itsesi enää suotta kiirehtiä asioita, vaan odota ihan rauhassa ja hyvällä mielellä oikeaa aikaa toimia. Kaiken ei tarvitse, eikä ole tarkoituskaan tapahtua heti ja kiireellä.

On ihan turvallista odottaa ja kuulostella sopivaa hetkeä. Mitään maata tai ihmistä mullistavaa ei tule tapahtumaan, vaikka et säntäilisikään koko ajan pää kolmantena jalkana suin päin sinne ja tänne. Päin vastoin, silloin niitä haavereita ja ikäviä asioita tapahtuu.

Pysähtyminen ja oma aika

Nyt on sinun aikasi rauhoittua ja ottaa aikaa ihan vaan itsellesi. Pysähtyä nauttimaan elämästä ja kaikista sen tarjoamista ihmeistä. Nyt on sinun aikasi iloita ja löytää lisää niitä asioita, jotka tuovat iloa ja onnellisuutta sinulle itsellesi.

Saatat olla niin tottunut hektiseen elämääsi, ettet enää tiedä miten rentoutua ja rauhoittua. Mielesi saattaa koittaa ajaa sinua jatkamaan samaa rataa kuin tähänkin asti. Voit kuitenkin jättää oman mielesi kovistelevat käskyt omaan arvoonsa ja alkaa todella keskittymään oman itsesi hyvinvointiin.

Kiire ja stressi eivät edistä sinun hyvinvointiasi millään tasolla, ne vievät vaan sinua kauemmaksi ja kauemmaksi omasta itsestäsi.

Kuka sinua ohjaa

Kun nyt annat itsesi pysähtyä, niin tunnistatko enää omaa todellista itseäsi? Kuka sinä olet syvällä sisälläsi ja mitkä ovat sinun toiveesi, sekä intohimosi? Mitä sinä todella haluat tehdä ja miten todella haluat elää tätä arvokasta elämääsi?

Kuljetko muiden talutusnuorassa totellen kyseenalaistamatta sitä tai niitä, joka / jotka talutusnuoraa ohjailee? Ja kuka tällä hetkellä oikeasti päättää sinun elämästäsi ja siitä mitä sinä minäkin hetkenä teet?

Nyt on sinun aikasi pysähtyä ja avata silmäsi niille asioille, joita ympärilläsi näet. Jos näet jotain sellaista, joka ei vastaa sinun todellisia toiveita ja arvoja, niin muista, että sinä voit joka ikinen hetki valita uudestaan.

Voit tehdä valinnan egon kautta tai sydämen kautta. Se on aina sinun itsesi päätettävissä. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää valintaa, on vain erilaisia valintoja. Muista kuitenkin, että valinta on aina sinulla ja valitsematta jättäminenkin on valinta.

Valokanavointi heinakuulle, muutoksen aika2
Sinun sydämesi on vahva ja viisas, voit aina luottaa sen antamiin vastauksiin.

Voit tilata oman kanavointisi tästä:

Muutosta tarvitaan

Enkelit haluavat vielä muistuttaa yhdestä tärkeästä asiasta… Älä pelkää muutosta, sillä joskus juuri se muutos vie sinua kohti unelmiasi. Jos et uskalla tehdä muutoksia, vaan pysyt koko ajan siinä tutussa ja turvallisessa, vaikka se olisi kuinka ikävää, niin silloin et yksinkertaisesti pysty muuttamaan asioita paremmaksi. Luota siihen, että muutos johtaa sinut johonkin sellaiseen johon olet saattanut jo pitkään kaivata.

Sinulla on kyllä sisälläsi kaikki se rohkeus, jota nyt tarvitset ja kaikki valmius astua johonkin uuteen. Ensimmäisen askeleen ottaminen on se vaikein. Muista kuitenkin, ettei ensimmäisen askeleenkaan tarvitse olla kovin suuri. Riittää kun otat pienen pienen askeleen ja huomaat, kuinka asiat alkavat järjestyä juuri niin kuin kuuluukin.

Sinua tuetaan tässä muutoksessa, suuri valojoukko on vierelläsi. Sinun itsesi on vain ensin tehtävä valinta ja otettava ensimmäinen askel.

Valokanavointi heinäkuulle, muutoksen aika ohjaa sinua miettimään mitkä ovat niitä muutoksia, joita sinä haluat elämääsi. Käy rauhassa ja sydämesi kautta läpi kaikki elämäsi osa-alueet. Mihin toivot muutosta, mikä voisi olla paremmin, mitä haluat enemmän tai vähemmän. Kun olet saanut selkeyden näihin asioihin, niin lähde rohkeasti toteuttamaan toiveitasi.

Sinun hyvinvointisi ja onnellisuutesi auttaa aina myös muita. Ei ole itsekästä haluta elämäänsä paremmaksi.

Muista aina, että sinä olet kaiken hyvän arvoinen!

Alkuvuoden valokanavoinnit löytyvät tästä: