Valokanavointi huhtikuulle on hyvin merkittävä kaikille teille, jotka koette olevanne valmiita avautumaan syvemmälle yhteydelle maailmankaikkeuden kanssa. Ja teille, jotka olette valmiita tekemään oman osanne auttaaksenne maapalloa tässä tärkeässä vaiheessa nousemaan kohti korkeampaa värähtelyä ja tietoisuuden tasoa.

Rakas ihminen, sinä joka olet yksi osa koko ihmiskuntaa, koko maailmankaikkeutta. Nyt sinun ja jokaisen teistä, ketkä tuntevat sen sydämessään aika nostaa omaa värähtelytasoaan ja vahvistaa omaa valoaan.

”Jokainen voi tehdä tämän työn ensisijaisesti itsensä kanssa.”

Jo pienikin värähtelytason nostaminen on suuri asia kokonaisuuden kannalta. Jokainen teistä auttaa omalta osaltaan laajentamaan ja vahvistamaan valoa myös koko maapallolla. Nostamalla omaa värähtelytasoasi koko maapallon värähtelytaso nousee. Ja juuri sitä maapallo tarvitsee nyt eniten.

Lisää uusia ihmisiä havahtuu päivä päivältä tuntemaan kutsun sisimmässään ja he avautuvat näkemään sen todellisuuden, joka on näiden kaikkien ikävien asioiden takana.

Se todellisuus on jotakin niin ihanaa, että sitä voi olla aluksi vaikea edes käsittää. Varsinkin silloin, jos on pitkään tai kenties koko ikänsä ollut nagatiivisuuden ja synkkyyden kuplassa, jota joku muu on ohjannut sinun itsesi sijaan.

Pelkokuplan puhkaiseminen

Nyt on kuitenkin sinun aikasi aukaista silmäsi ja havahtua pahasta unesta, jota moni vielä luulee todellisuudeksi. Nyt on aika puhkaista pelkokupla, joka peittää valon ja rakkauden ulkopuolelleen.

Kohtaamalla pelkosi ja katsomalla sitä silmästä silmään, huomaat pelänneesi ihan suotta. Sillä pelkosi ei ole todellista, sinulla ei ole enää mitään pelättävää. Ymmärrettyäsi tämän, pelkokupla hälvenee ympäriltäsi ja alat näkemään kaiken siinä rakkaudessa ja valossa, jossa ne ovat aina olleet ja tulevat olemaan.

Oikea todellisuus on kurjuuden ja synkyyden sijaan täynnä rakkautta, rauhaa, iloa, onnellisuutta ja runsautta. Jätä nämä ikävät, synkät ajat taaksesi ja astu avoimin mielin, sekä sydämin kohti valon ja rakkauden taajuutta. Siellä valo kirkastuu entisestään, rakkaus vahvistuu ja sisäinen viisaus ohjaa sinun jokapäiväistä toimintaa pelon sijaan.

Älä anna enää pelon ympäröidä sinua ja ohjailla sinun tekemisiäsi, vaan kuuntele omaa sisintäsi, omaa sydäntäsi, joka ohjaa sinua valoon ja rakkauteen.

Vahvista omaa valoasi ja yhdisty puhtaaseen, kirkkaaseen, korkeavärähteiseen valoon, joka on sinun ympärilläsi.

Näin vahvistut itse valossa ja tuot myös omalta osaltasi lisää valoa maapallolle. Sinä olet tärkeä, sinun valosi on tärkeää.

Oman värähtelytason pitäminen korkealla

Pidä oma värähtelytasosi korkealla tekemällä niitä asioita, joista sinä nautit ja jotka tuovat sinulle iloa.

Naura, tanssi, laula, kuuntele musiikkia, ulkoile luonnossa tai mitä vaan mikä saa sinut hyvälle tuulelle. Hassuttele, lue/kerro vitsejä, katso komedioita, kirjoita, piirrä, maalaa… Tee juuri niitä asioita, joista sinä tykkäät ja joita sinä haluat tehdä. Vaihtoehtoja varmasti riittää, jokainen tietää mikä juuri itselle on se paras juttu tällä hetkellä.

On hyvin tärkeää keskittyä iloa ja hyvää mieltä tuoviin asioihin. Koska sinun ajatuksesi, puheesi, olotilasi ja tunteesi vaikuttavat valtavasti sinun omaan ja koko maapallon värähtelytaajuuteen.

Ota viimeistään nyt vastuu omasta itsestäsi ja omasta värähtelytaajuudestasi. Anna valosi loistaa kirkkaita mahdollista valoa, silloin pimeys väistyy lopullisesti.

Sinä olet yksi tärkeä osa tätä kokonaisuutta, sillä me olemme kaikki yhtä, me olemme yhdessä yksi.

Tämä oli Valokanavointi huhtikuulle. Tästä pääset lukemaan tämän vuoden aiemmat kanavoinnit:

Kategoriat: Kanavointi